Moj TV - TV Program za 200+ kanala
Radio Box


TV Preporuke dana – Petak 12.8.
Još jedan odličan krimi petak što se tiče serija

TV Preporuke dana – Petak 12.8.

Foto: YouTube

U nastavku pogledajte što smo za vas izdvojili od emisija, serija i filmova u večernjem terminu u petak, 12. kolovoza.

SERIJE / EMISIJE

Mrtvozornica, HTV 2 u 20:05 sati
Dok Judith i Mick uživaju u festivalu latinoameričkih plesova koji su organizirali Paula Barranco i njezin mnogo mlađi muž Hispanoamerikanac Yordan, među mnoštvo dotetura Issabella Martinez i sruši se mrtva.

Sommerdahlova ubojstva, HTV 2 u 20:55 sati
Pomoćni kuhar pogine u požaru u najboljem restoranu u gradu. Dan i njegov tim naslućuju da bi zavist mogla biti motiv podmetnutog požara.

Miriše na ljubav, RTL u 21:15 sati
Djevojke izlaze proslaviti Pırılin rođendan dok dečki provode večer igrajući videoigrice. Alptekin i Aydan su shrvani zbog Serkana pa Aydan odluči posjetiti terapeuta.

Priznanje, HTV 2 u 22:25 sati
Kod zabačenog dvorca Barburyja izvan grada glavni inspektor Steve Fulcher (Martin Freeman) ispituje glavnog osumnjičenika Christophera Halliwella (Joe Absolom) o tome gdje se nalazi mlada nestala žena Sian O'Callaghan.

FILMOVI

Podvala, HTV 1 u 20:10 sati
Prije 35 godina, pisac Clifford Irving je proglašen krivim i osuđen na zatvorsku kaznu zbog toga što je prijevarom naveo jednu izdavačku kuću da financira lažnu autobiografiju milijardera Howarda Hughesa, poznatog mizantropa koji nije davao nikakve intervjue. Irving je kasnije pojedinosti svoje prijevare iznio u knjizi koja je postala temelj novog filma.

Idioti budućnosti, HTV 1 u 22:35 sati
Odličan spoj znanstvene fantastike i pomalo groteskne komedije, Idioti budućnosti nam pokazuju kako bi svijet mogao izgledati za nekoliko stoljeća, ne bude li čovječanstvo dovoljno pažljivo i usmjereno.

Twister, RTL u 22:50 sati
TV prognostičar Bill Harding okreće novu stranicu u životu. No, prije nego što će se oženiti novom djevojkom, mora od svoje sadašnje dobiti potpis za razvod, a istovremeno je u potjeri za tornadom. Bill je i sam proučavao fenomen tornada te jednostavno ne može odoljeti izazovu još jedne, pokazat će se, lude vožnje sa bivšom ženom koja će mnogo toga promijeniti...

Snimka seksa, Nova TV u 23:55 sati
Kada su se Jay i Annie počeli viđati njihova romantična veza bila je poprilično intenzivna; ali deset godina kasnije s dvoje djece, žaru njihove ljubavi potrebna je nova iskra. Kako bi ponovno probudili strast, njih dvoje odluče - misleći u tom trenutku da se radi o fantastičnoj ideji - snimiti se dok isprobavaju svaki mogući položaj tijekom trosatnog maratonskog seksa. U početku sve prođe savršeno, ali uskoro otkrivaju da njihov najprivatniji video uradak više i nije tako privatan.

KOMPLETAN TV PROGRAM

D.Ž.

Komentari
Neregistrirani korisnik (nemate pravo komentiranja)
 
Povezane vijesti
Najnovije vijesti

Postavke privatnosti  •  Oglašavanje  •  Impressum  •  Kontakt  •  Uvjeti korištenja  •  Za Webmastere  •  Facebook  •  Twitter
© 2008 - 2024 Moj TV Portal d.o.o. | mojtv.hr - mojtv.net - tv spored - tv program Moj TV - TV Program za 200+ kanala