Moj TV - TV Program za 200+ kanala
Radio Box


Predstavljen prvi trailer i datum premijere za House of Hammer
Discovery uskoro donosi dokumentarnu seriju koja se bavi optužbama protiv Armieja Hammera i njegove obitelji

Predstavljen prvi trailer i datum premijere za "House of Hammer"

Foto: YouTube

Discovery+ objavio je prvi službeni trailer i datum premijere za svoju novu dokumentarnu seriju House of Hammer.

Serija će u nekoliko nastavka detaljno istražiti optužbe protiv glumca Armieja Hammera i kako je nasljeđe njegove bogate obitelji potencijalno pridonijelo njegovu padu.

"Razvrat. Prijevara. Zlostavljanje. Ovisnost. Korupcija. Više od pet generacija muškarci u obitelji Hammer kriju više tajni i skandala, nego što bi neki trezor mogao sačuvati. Optužbe protiv Armieja Hammera samo su vrh sante leda. Kroz hrpu arhiva i intervjua preživjelih i članova obitelji otkrit će se mračne i uvrnute tajne obitelji Hammer. Iza novca i moći krije se disfunkcionalna dinastija čiji su muški članovi primjer onog što se dogodi kad se privilegije zloupotrebljavaju", službeni je opis serije.

Predsjednik kriminalističkih sadržaja Jason Sarlanis dodao je kako su serijom pokušali predočiti uznemirujuće detalje i opake tajne koje novac i moć nisu mogli čuvati zauvijek: "Ovaj dokumentarac je važna platforma za sve nevjerojatno hrabre žene koje su se javile kako bi podijelile svoje priče pa se nadamo da će njihova hrabrost inspirirati druge da nastave razgovore o zlostavljanju u našem društvu."

U najavi vidimo Courtney Vucekovich koja govori o izrazito mračnoj strani veze s Hammerom te koja je među prvima progovorila protiv njega. Tu je i Julia Morrison koja također otkriva stravične detalje o vezi njim. Osim optužbi zbog maltretiranja, fantazija o kanibalizmu i žigosanja, serija donosi i razgovor s njegovom tetom, Casey Hammer: "Na van smo bili savršena obitelj. No, povećajte Nasljeđe milijun puta i dobit ćete moju obitelj. Ako vjerujete u sklapanje dogovora s vragom, obitelj Hammer je na vrhu. Svaka generacija moje obitelji bila je uključena u vrlo mračne radnje. I postajalo je sve gore i gore."

House of Hammer na discovery+ stiže 2. rujna. Seriju su režirali Elli Hakami i Julian P. Hobbs.

D.Ž.

Komentari
Neregistrirani korisnik (nemate pravo komentiranja)
 
Povezane vijesti
Najnovije vijesti

Postavke privatnosti  •  Oglašavanje  •  Impressum  •  Kontakt  •  Uvjeti korištenja  •  Za Webmastere  •  Facebook  •  Twitter
© 2008 - 2024 Moj TV Portal d.o.o. | mojtv.hr - mojtv.net - tv spored - tv program Moj TV - TV Program za 200+ kanala