Moj TV - TV Program za 200+ kanala
Radio Box


Popunjava se glumačka ekipa nove sezone serije Fargo
Juno Temple, Jonu Hammu i Jennifer Jason Leigh u 5. sezoni pridružili su se Joe Keery, Richa Moorjani i Lamorne Morris

Popunjava se glumačka ekipa nove sezone serije "Fargo"

Foto: Depositphotos

Dugo očekivana nova sezona hit serije Fargo popunjava svoju glumačku postavu.

Prije koji mjesec saznali smo kako će se u glavnim ulogama naći Juno Temple, Jon Hamm i Jennifer Jason Leigh kojima su se ovih dana pridružili Joe Keery, Lamorne Morris i Richa Moorjani. Keery je svoju slavu stekao zahvaljujući seriji Stranger Things, a u petoj sezoni Farga naći će se u ulozi Gatora Tillmana. Morris nas je godinama zabavljao kao Winston u humorističnoj seriji Nova cura, a u Fargu se njegov lik zove Witt Farr. Moorjani osvojila nas je kao Kamala u seriji Never Have I Ever Mindy Kaling, a sad joj je pripala uloga Indire Olmstead. Osim imena njihovih likova drugi detalji nisu poznati.

Antologijska dramska serija kreatora Noaha Hawleya inspirirana je nagrađivanim kultnim filmom Fargo iz 1996. godine i u dosadašnje četiri sezone već je stekla svoj kultni status. U svakoj sezoni istražuju se ubojstva na srednjem zapadu s tim da su neka čak i povezana na iznenađujući način. Peta sezona vremenski će biti smještena u 2019. godinu.

Dosad su u seriji glumila poznata imena kao što su Billy Bob Thornton, Chris Rock, Kirsten Dunst, Martin Freeman, Patrick Wilson, Jesse Plemons, Ewan McGregor i Jessie Buckley, a osim odlične gledanosti obožava je i kritika te je osvojila šest nagrada Emmy uključujući i onu za najbolju mini seriju 2014. godine.

Datum premijere pete sezone serije Fargo još nije poznat.

D.Ž.

Komentari
Neregistrirani korisnik (nemate pravo komentiranja)
 
Povezane vijesti
Najnovije vijesti

Postavke privatnosti  •  Oglašavanje  •  Impressum  •  Kontakt  •  Uvjeti korištenja  •  Za Webmastere  •  Facebook  •  Twitter
© 2008 - 2024 Moj TV Portal d.o.o. | mojtv.hr - mojtv.net - tv spored - tv program Moj TV - TV Program za 200+ kanala