Moj TV - TV Program za 200+ kanala
Radio Box


Napetost (opet) raste u prvom službenom traileru za The Next 365 Days
Drugi i treći film snimani su istovremeno pa nismo trebali dugo čekati od premijere prethodnika "365 dana: Ovaj dan"

Napetost (opet) raste u prvom službenom traileru za "The Next 365 Days"

Foto: YouTube

Mogu li Laura i Massimo preživjeti još prepreka i izazova?

Prije dvije godine na Netflixu je pažnju privukla poljska erotska romantična drama 365 dana nakon čijeg je uspjeha u travnju ove godine stigao nastavak 365 dana: Ovaj dan. Samo četiri mjeseca kasnije stiže nam još jedan naziva The Next 365 Days (kod nas preveden Još 365 dana) koji u glavne uloge vraća Anna-Mariju Sieklucka i Michelea Morronija.

Riječ je o direktnom nastavku Ovog dana i temelji se na trećem romanu trilogije Blanke Lipińska te prati razvoj dramatičnih događaja s kraja drugog filma kad će Laura i Massimo pokušati održati svoju vezu iako se između njih ponovno nametne – Nacho (Simone Susinna). U najavi vidimo i Laurinu najbolju prijateljicu Olgu (Magdalena Lamparska) koja će joj biti podrška bez obzira na sve.

Prije službenog trailera Netflix je već predstavio video prve četiri minute novog filma koji je dosad pregledan već 1,7 milijuna puta. Iako kritičari nemaju dobre ocjene za njega, filmovi su izrazito popularni kod publike. Drugi i treći film snimani su istovremeno zbog čega su datumi premijera ovako blizu pa nećemo još dugo čekati na rasplet priče o strastvenom ljubavnom paru. Budući da je drugi film bio nešto drugačiji od romana, očekuje se da će to biti slučaj i s najnovijim.

Još 365 dana na streaming servis Netflix stiže 19. kolovoza.

D.Ž.

Komentari
Neregistrirani korisnik (nemate pravo komentiranja)
 
Povezane vijesti
Najnovije vijesti

Postavke privatnosti  •  Oglašavanje  •  Impressum  •  Kontakt  •  Uvjeti korištenja  •  Za Webmastere  •  Facebook  •  Twitter
© 2008 - 2024 Moj TV Portal d.o.o. | mojtv.hr - mojtv.net - tv spored - tv program Moj TV - TV Program za 200+ kanala