Moj TV - TV Program za 200+ kanala
Radio Box


Preminula glumica Farrah Fawcett
Zvijezda serije "Charlijevi anđeli" izgubila je višegodišnju bitku protiv zloćudne bolesti

Preminula glumica Farrah Fawcett

PIŠE: Dario Petruševski

62-godišnja zvijezda "Charlijevih anđela" Farrah Fawcett preminula je nakon trogodišnje borbe sa zloćudnom bolesti. "Otišla je. Sada je gore sa svojom majkom, sestrom i Bogom. Volio sam je svim srcem. Nedostajat će mi, ali je sada na boljem mjestu", rekao je Ryan O'Neil, njezin životni partner koji ipak nije dočekao prije nekoliko dana najavljeno vjenčanje.

"Pričao sam joj tijekom cijele noći. Govorio sam je koliko je volim. Njene oči bile su otvorene, ali nije ništa rekla. Vidjelo joj je u očima da nas je prepoznala", rekao je dugogodišnji partner Farrah Fawcett, koja je još prije nekoliko mjeseci počela gubiti svijet, nakon čega su liječnici zaključili da se ipak neće izvući.

Ipak, glumica se borila do zadnjeg daha, a svojim je hrabrim stavom inspirirala mnoge. U dokumentarcu "Farrah's Story" koji prikazuje njezinu višegodišnju bitku, priznala je kako dane provodi u bolovima, a njezini bližnji ostali su ugodno iznenađeni načinom na koji se nosi s bolesti. "Vidjeviši kako sve ovo podnosi, ponovo sam se zaljubio u nju", rekao je u dokumentarcu Ryan O'Neal.

Farrah Fawcett rođena je 2. veljače 1947. godine u Texasu, a svjetsku je slavu dostigla sedamdesetih godina, zahvaljujući seriji "Charlijevi anđeli" koja je nedugo nakon emitiranja postala instant hit u cijelom svijetu. Njezina frizura iz tog doba postala je jedno od vječnih modnih obilježja sedamdesetih godina, a glumica je puna dva desetljeća uživala u statusu seks simbola. Iako je triput bila nominirana za Emmyja, te čak šest puta za Zlatni globus, nagradu nikad nije osvojila.

Komentari
Neregistrirani korisnik (nemate pravo komentiranja)
 
Povezane vijesti
Najnovije vijesti

Postavke privatnosti  •  Oglašavanje  •  Impressum  •  Kontakt  •  Uvjeti korištenja  •  Za Webmastere  •  Facebook  •  Twitter
© 2008 - 2024 Moj TV Portal d.o.o. | mojtv.hr - mojtv.net - tv spored - tv program Moj TV - TV Program za 200+ kanala