Moj TV - TV Program za 200+ kanala
Radio Box


Predstavljamo izvođače CMC 200 Slavonija festa: Vanja i Nešvil Funk, Lili Gee
Vanja i Nešvil Funk na domaćem terenu, Lili Gee će ponovno rasplesati publiku CMC 200 Slavonija Festa

Predstavljamo izvođače CMC 200 Slavonija festa: Vanja i Nešvil Funk, Lili Gee

Foto: CMC

Vanja i Nešvil Funk nastupaju na domaćem terenu

Oni su poznati po tome što na svojim koncertima bacaju kulenove seke, a imaju i pjesmu u kojoj kratko, otvoreno i jasno kažu "Daj mi pare". Bit će to premijerni nastup sjajnog mladog kolektiva Vanja i Nešvil Funk na pozornici CMC 200 Slavonija Festa koji je za njih sjajna prilika i platforma da se pokažu pred širom publikom. Ista ta publika na nastupu benda može očekivati njihove omiljene stvari s albuma "Vanj Love".

"Izdali smo album za Croatia Records i tako ostvarili naš san. Nekoliko mjeseci koji su iza nas po pitanju koncerata bili su fantastični. U Slavoniji nas jako dobro prihvaćaju, a jedva čekamo doći u Slavonski Brod i pokazati šta znamo. Prve tri stvari koje mi padaju na pamet kad spominjem CMC 200 Slavonija fest su rakijica, Nešvil Funk i ljepota ovog kraja. Vidimo se tamo", rekao je frontmen Vanja.

Vanja i Nešvil Funk su na 1. april za Croatia Records objavlili album "Vanj Love" koji svojim britkim i šaljivim hip-hop tekstovima u slavonskom stilu, te plesnom, a ponekad i emotivnom funk glazbom, privlači pozornost publike koja će u velikom broju podržati nastup svojih miljenika na ovogodišnjem izdanju CMC 200 Slavonija festa.

Lili Gee spreman ponovno rasplesati publiku CMC 200 Slavonija festa

Ovo ljeto Lili Geejevci su puno svirali na obali, a kraj ljeta donosi im drugi nastup zaredom na CMC 200 Slavonija festu. Čini se da se slavonskoj publici svidjelo što su im prošle godine odsvirali budući da nestrpljivo očekuju njihov novi nastup na ovogodišnjem izdanju. Ovoga puta nastup na festivalu dolazi nakon albuma objavljenog prošle godine koji su članovi benda predstavili koncertnom turnejom po Slavoniji.

"Do sad smo svirali samo jednom na CMC 200 Slavonija festu, ali to je toliko dobra vibra izvođača, organizatora i ljudi u publici međusobno, impresivna je bina i vrhunski light, a sve to čini da zaboraviš na vrijeme kad zakoračiš na pozornicu. Na nama je samo da uživamo u muzici, damo energiju koja će nam se vratiti i zato se veselimo ponovnom nastupu u Slavonskom Brodu. Publika je tamo kao slavonska duša, bezrezervno daje podršku i manjim i većim bendovima, a to je veliki gušt", rekao je gitarist benda Miro Odak.

Lili Gee je prošle godine objavio album "Ispod kože", a posljednjih mjeseci radijske etere osvaja njihov singl "Skidam se". Pjesma "Skidam se" samo je naslovom provokativna, ali se iza nje kriju riječi natopljene ranjivošću i tugom. Zapravo je u pitanju najemotivniji singl grupe Lili Gee koji će ova grupa odsvirati i u Slavonskom Brodu 27. kolovoza. Publika od benda može očekivati snažnu energiju i dobar repertoar s aktualnim singlovima bržeg ritma.

Komentari
Neregistrirani korisnik (nemate pravo komentiranja)
 
Povezane vijesti
Najnovije vijesti

Postavke privatnosti  •  Oglašavanje  •  Impressum  •  Kontakt  •  Uvjeti korištenja  •  Za Webmastere  •  Facebook  •  Twitter
© 2008 - 2024 Moj TV Portal d.o.o. | mojtv.hr - mojtv.net - tv spored - tv program Moj TV - TV Program za 200+ kanala