Moj TV - TV Program za 200+ kanala
Radio Box


TV Preporuke dana – Petak 5.8.
Još jedan odličan krimi petak što se tiče serija

TV Preporuke dana – Petak 5.8.

Foto: YouTube

U nastavku pogledajte što smo za vas izdvojili od emisija, serija i filmova u večernjem terminu u petak, 5. kolovoza.

SERIJE / EMISIJE

Mrtvozornica, HTV 2 u 20:05 sati
Kad direktorica tvornice sladoleda Rose pronađe vlasnika Roberta smrznutog u jednoj od hladnjača, Jane i Davey su pozvani da istraže slučaj. Rose uporno tvrdi da se Robert ne bi ubio zato što je bio u postupku prodaje tvornice jer je namjeravao u mirovinu. Davey ispituje Robertovu novu, mladu i zanosnu ženu Christine u njezinu veličanstvenom domu uz obalu.

Sommerdahlova ubojstva, HTV 2 u 21 sat
Kad srednjoškolsku nastavnicu pronađu ubijenu, ispostavlja se da je žrtva bila u romantičnoj vezi s nekim iz policijske postaje. Je li moguće da se ubojica krije u policijskim redovima? Nakon još jedne smrti u srednjoj školi, Sommerdahl baca sumnju na nastavnički kadar. Otkriće počinitelja zaprepastit će ga.

Miriše na ljubav, RTL u 21:15 sati
Vijesti se brzo šire firmom. Ferit objašnjava zašto je ceremoniju prepustio Selin dok Efe Akman dolazi u tvrtku na sastanak. Ayfer posjećuje Aydana.

Priznanje, HTV 2 u 22:35 sati
U središtu ove napete suvremene drame je priča o istinitom zločinu koja tjera na razmišljanje - priča o istražitelju koji je odlučan u namjeri da pod svaku cijenu ubojicu privede pravdi.

FILMOVI

Izvan kontrole, RTL u 22:40 sati
Prije 30 godina američki liječnik dolazi u afričko selo čiji su stanovnici desetkovani bolešću koju uzrokuje smrtonosni virus. Premda obećavaju pomoć, selo je uskoro, bombom velike snage, zbrisano s lica zemlje. Današnje doba. Mladi radnik u carinskoj zoni odluči ukrasti majmuna koji je stigao iz Afrike, ne znajući da je životinja zaražena.

Terminal, HTV 1 u 23:05 sati
Mnogo toga može se dogoditi tijekom leta prekooceanskim avionom, no nitko ne bi pomislio da je za to vrijeme moguće ostati bez države te, slijedom toga, i valjane putovnice, kao što se dogodilo Tomu Hanksu.

Kad te ljubav pronađe, Nova TV u 23:55 sati
Holly Berenson stvara karijeru u cateringu, a Eric Messer je obećavajući sportski urednik. Nakon katastrofalnog prvog spoja, zajedničko im je to što se jedno drugome ne sviđaju ali i ljubav prema kumčetu Sophie. U jednome trenutku Holly i Eric postaju sve što Sophie ima na svijetu i prisiljeni su svoje razlike ostaviti po strani.

KOMPLETAN TV PROGRAM

D.Ž.

Komentari
Neregistrirani korisnik (nemate pravo komentiranja)
 
Povezane vijesti
Najnovije vijesti

Postavke privatnosti  •  Oglašavanje  •  Impressum  •  Kontakt  •  Uvjeti korištenja  •  Za Webmastere  •  Facebook  •  Twitter
© 2008 - 2024 Moj TV Portal d.o.o. | mojtv.hr - mojtv.net - tv spored - tv program Moj TV - TV Program za 200+ kanala