Moj TV - TV Program za 200+ kanala
Radio Box


Nova verzija filma Road House s Jakeom Gyllenhaalom kreće u produkciju
Amazon Prime Video odobrio je početak snimanja, a riječ je o rebootu klasika iz 1989. s Patrickom Swayzejem

Nova verzija filma "Road House" s Jakeom Gyllenhaalom kreće u produkciju

Foto: Depositphotos

Službeno je: nova verzija filma Road House odobrena je za početak snimanja, a u glavnoj ulozi bit će Jake Gyllenhaal.

Amazon Prime Video uhvatio se projekta koji će režirati Doug Liman (American Made, Na rubu budućnosti) prema scenariju koji su napisali Anthony Bagarozzi i Charles Mondry. Producent originala iz 1989. Joel Silver također će biti među ekipom producenata koja radi na filmu.

Produkcija nove verzije također nazvane Road House kreće ovog mjeseca u Dominikanskoj Republici, a u ostalim ulogama su Billy Magnussen, Daniela Melchior, Gbemisola Ikumelo, Lukas Gage, Hannah Love Lanier, Travis Van Winkle, B. K. Cannon, Arturo Castro, Dominique Columbus, Beau Knapp i Bob Menery.

Billy Magnussen, Daniela Melchior, Arturo Castro, Travis Van Winkle i redatelj Doug Liman

Gyllenhaal i Liman za film su zainteresirani još od studenog prošle godine, ali se čekalo zeleno svjetlo od Prime Videa. "Nije da samo želimo odati počast obožavateljima originala, već će ovaj film naći svoju široku publiku jer je zabavan. Oduševljeni smo što ćemo surađivati s Joelom, Dougom i što vrhunsku glumačku ekipu predvodi baš Jake Gyllenhaal tako da će nova verzija MGM-ovog klasika biti akcijska avantura za našu publiku diljem svijeta", rekla je u službenoj izjavi Jennifer Salke, jedna od vodećih u Amazon Studios. Liman je dodao kako je sretan što će donijeti svoju verziju ostavštini filma Road House te da publici jedva čeka pokazati što će Jake i on napraviti s kultnom ulogom.

Klasik koji smo mogli gledati 1989. godine kod nas je preveden Kuća na putu i u glavnoj ulozi bio je Patrick Swayze kao izbacivač James Dalton koji dolazi u mali grad kako bi počistio situaciju samo kako bi naišao na korumpiranog biznismena koji kontrolira grad, uloga koju će sad imati Gyllenhaal. Film nije doživio neki uspjeh u kinima: snimljen s budžetom od 15 milijuna dolara zaradio je tek 30 milijuna, ali je s godinama stekao reputaciju kultnog klasika te da Swayzejevi obožavatelji smatraju jednim od njegovih najboljih filmova.

Okviran datum premijere novog Road Housea na Prime Videu još nije poznat.

D.Ž.

Komentari
Neregistrirani korisnik (nemate pravo komentiranja)
 
Povezane vijesti
Najnovije vijesti

Postavke privatnosti  •  Oglašavanje  •  Impressum  •  Kontakt  •  Uvjeti korištenja  •  Za Webmastere  •  Facebook  •  Twitter
© 2008 - 2024 Moj TV Portal d.o.o. | mojtv.hr - mojtv.net - tv spored - tv program Moj TV - TV Program za 200+ kanala