Moj TV - TV Program za 200+ kanala
Radio Box


Munjeviti Jurić i Šlep u novim avanturama u najavi za seriju Cars on the Road
Disney i Pixar ovog rujna na streaming donose nastavak priče popularne franšize "Auti"

Munjeviti Jurić i Šlep u novim avanturama u najavi za seriju "Cars on the Road"

Foto: YouTube

Munjeviti Jurić i Šlep (Lightning McQueen i Mater u originalu) nastavljaju svoje dogodovštine u novoj Disney/Pixar animiranoj seriji Cars on the Road koja je jučer predstavljena prvim službenim trailerom!

U animiranoj avanturi Cars On The Road glasove glavnim junacima još su jednom posudili Owen Wilson i Larry The Cable Guy, a ovaj put omiljeni dvojac iz Radiator Springsa odlazi na putovanje diljem zemlje kako bi se našli sa Šlepovom sestrom. Kao i svako takvo putovanje, na svakom zavoju dočekat će ih novi izazovi i nove avanture.

Pixarova franšiza Auti (Cars) koja je počela 2006. godine postala je jedna od omiljenih i kod kritike i kod publike. Uspjeh sva tri filma doveo je do spin-off filmova Avioni (Planes) i do animirane spin-off serije Priče o Autima (Cars Toon) u kojoj je Šlep bio u glavnoj ulozi, uz neizostavnog Jurića, a za malo više od mjesec dana na streaming servis Disney+ dolazi još jedna serija iz Auti obitelji.

Franšiza Auti, u što je uključen spomenuti spin-off Avioni, u kinima je zaradila preko 1,7 milijarde dolara što je smještava na 11. mjesto najuspješnijih animiranih franšiza svih vremena (na prvom je mjestu uvjerljivo franšiza Despicable Me, slijedi ga Shrek pa Priča o igračkama).

Cars on the Road na streamingu Disney+ premijerno kreću 8. rujna kad će biti obilježena druga godišnja Disney+ Day proslava u Anaheimu u Kaliforniji.

D.Ž.

Komentari
Neregistrirani korisnik (nemate pravo komentiranja)
 
Povezane vijesti
Najnovije vijesti

Postavke privatnosti  •  Oglašavanje  •  Impressum  •  Kontakt  •  Uvjeti korištenja  •  Za Webmastere  •  Facebook  •  Twitter
© 2008 - 2024 Moj TV Portal d.o.o. | mojtv.hr - mojtv.net - tv spored - tv program Moj TV - TV Program za 200+ kanala