Moj TV - TV Program za 200+ kanala
Radio Box


Jonathan Majors i Glen Powell u traileru za ratnu dramu Devotion
Film će svjetsku premijeru imati ovog rujna na Međunarodnom filmskom festivalu u Torontu

Jonathan Majors i Glen Powell u traileru za ratnu dramu "Devotion"

Foto: YouTube

Glena Powella ovog ljeta možemo gledati kao pilota u hitu Top Gun: Maverick, a u sličnoj ulozi nalazi se u novoj ratnoj drami koja je jučer dobila novi trailer.

Riječ je o filmu Devotion napravljenom prema istoimenoj knjizi Adama Makosa iz 2014. godine te donosi istinitu priču o dvojici borbenih pilota Jesseju Brownu (Jonathan Majors) i Tomu Hudneru (Powell) koji su postali prijatelji netom prije Korejskog rata 1950-ih. Njihovo prijateljstvo trajalo je tijekom cijelog rata tako da su Brown i Hudner postali najodlikovaniji piloti u korejskom sukobu.

Powell je na projekt pristao čim je shvatio da je nekoliko članova njegove obitelji pročitalo Makosovu knjigu koja im se svidjela. "Imam dojam da su svi u obitelji čitali knjigu. ... Na kraju smo pričali o toj priči, o tome kakav značaj je imala te samoj činjenici kako je to bio rat za koji skoro nitko nije znao i prijateljstvu o kojem nitko nije imao pojma", rekao je za EW.

Iako se Powell nalazi u sličnoj ulozi kao u Mavericku, glumac je sam naglasio kako je riječ o dva sasvim različita filma te da ne očekujemo novi Maverick. Režiju potpisuje J.D. Dillard prema adaptaciji scenarija Jakea Cranea i Jonathana A. Stewarta. U ostalim ulogama su Christina Jackson, Joe Jonas, Thomas Sadoski, Serinda Swan, Rossy de Palma, Daren Kagasoff, Nick Hargrove i Spencer Neville.

Nakon svjetske premijere na Međunarodnom filmskom festivalu u Torontu ovog rujna, Devotion u kinima očekujemo 23. studenog.

D.Ž.

Komentari
Neregistrirani korisnik (nemate pravo komentiranja)
 
Povezane vijesti
Najnovije vijesti

Postavke privatnosti  •  Oglašavanje  •  Impressum  •  Kontakt  •  Uvjeti korištenja  •  Za Webmastere  •  Facebook  •  Twitter
© 2008 - 2024 Moj TV Portal d.o.o. | mojtv.hr - mojtv.net - tv spored - tv program Moj TV - TV Program za 200+ kanala