Moj TV - TV Program za 200+ kanala
Radio Box


DC Liga super-ljubimaca ima nešto slabiji start od očekivanog
Unatoč prvom mjestu gledanosti, animirani film i dalje je daleko od uspjeha novih "Malaca" i Disneyevog "Lightyear"

"DC Liga super-ljubimaca" ima nešto slabiji start od očekivanog

Foto: YouTube

Animirana zabavna avantura DC League of Super-Pets, kod nas prevedena kao DC Liga super-ljubimaca, protekli je vikend stigla u kina diljem svijeta i s lakoćom dospjela na prvo mjesto gledanosti.

Na domaćem tržištu, u Sjevernoj Americi u tri dana zarada iznosi oko 23 milijuna dolara što je bilo dovoljno da bude najgledaniji naslov ovog vikenda, ali je daleko od onog čemu su se nadali u studiju Warner Bros. (najmanje između 25 i 30 milijuna dolara), te daleko od titule najboljeg otvaranja animiranog filma ove godine. Navedenu titulu i dalje imaju najnoviji Malci (Malci 2: Kako je Gru postao Gru) koji su na navedenom tržištu zaradili fenomenalnih 107 milijuna dolara, a čak je i Disneyev Svjetlosni u prvom vikendu zaradio 50,2 milijuna dolara što se smatra lošim s obzirom na uspjeh Priče o igračkama.

DC Liga super-ljubimaca snimljena je s budžetom od oko 90 milijuna dolara, a u ostatku svijeta zarada također nije nešto visoka: samo 18,4 milijuna dolara sa 63 tržišta što ukupno iznosi slabih 41,4 milijuna dolara diljem svijeta.

U novom DC-jevom animiranom filmu glavnu riječ imaju simpatični ljubimci i to ljubimci poznatih superjunaka koje predvodi Supermanov pas Krypto. Glasove je posudila zvjezdana ekipa koju čine Dwayne Johnson, Kevin Hart, Kate McKinnon, John Krasinski, Vanessa Bayer, Natasha Lyonne, Diego Luna, Thomas Middleditch, Ben Schwartz i Keanu Reeves, a kritike na film su podijeljene.

DC Liga super-ljubimaca i u hrvatskim kinima igra od 28. srpnja te se može pogledati u originalnoj i sinkroniziranoj verziji (glasove među ostalim posudili Jan Kerekeš, Hrvoje Klobučar, Ksenija Marinković, Katarina Maridazza i Zoran Pribičević).

D.Ž.

Komentari
Neregistrirani korisnik (nemate pravo komentiranja)
 
Povezane vijesti
Najnovije vijesti

Postavke privatnosti  •  Oglašavanje  •  Impressum  •  Kontakt  •  Uvjeti korištenja  •  Za Webmastere  •  Facebook  •  Twitter
© 2008 - 2024 Moj TV Portal d.o.o. | mojtv.hr - mojtv.net - tv spored - tv program Moj TV - TV Program za 200+ kanala