Moj TV - TV Program za 200+ kanala
Radio Box


Sylvester Stallone je umirovljeni superjunak u filmu Samaritan
Hollywoodska legenda predstavljena je u novoj ulozi prvim službenim trailerom

Sylvester Stallone je umirovljeni superjunak u filmu "Samaritan"

Prime Video je objavio prvi službeni trailer za nadolazeći film Samaritan, koji u glavnoj ulozi ima hollywoodsku legendu Sylvestera Stallonea, u ulozi umirovljenog superjunaka. U filmu također glumi Javon Walton, kao 13-godišnji dječak koji pokušava nagovoriti bivšeg superjunaka da se ponovno počne boriti protiv kriminala.

Trailer nas vodi u izmišljeni grad Granite, megalopolis ispunjen neboderima, autima i zločinima. Joe Smith (Stallone) radi kao smetlar te svoje dane provodi skupljajući razne stvari iz otpada kojima udahne novi život.

Jednostavan i pošten život uskoro mu poremeti Sam (Walton). Jednog dana, kada nasilnici napadnu Sama, Joe krene zaštititi mladog Sama i njegove napadače odbaci od njega, nadljudskom snagom. Sam je nakon tog susreta siguran kako je Joe pravi Samaritan, superjunak za koga su svi mislili da je poginuo u požaru prije 25 godina. Joe to isprva negira, ali ga Sam toliko gnjavi da slučajno svjedoči njegovom čudesnom ozdravljenju nakon što ga pokupi auto. Nakon toga je Sam uporan u nagovaranju da se Samaritan vrati na ulice grada kako bi ih spasio od sve rastućeg kriminala.

Joe nije pretjerano oduševljen s tom idejom, ali kada novi kriminalni šef podzemlja (Pilou Asbæk) odluči sravniti grad sa zemljom, Joe počne preispitivati svoje odluke.

Julius Avery drži redateljsku palicu filma, snimljenog prema scenariju koji potpisuje Bragi F. Schut. Film će na Amazonov Prime Video stići 26. kolovoza.

M.M.K.

Komentari
Neregistrirani korisnik (nemate pravo komentiranja)
 
Povezane vijesti
Najnovije vijesti

Postavke privatnosti  •  Oglašavanje  •  Impressum  •  Kontakt  •  Uvjeti korištenja  •  Za Webmastere  •  Facebook  •  Twitter
© 2008 - 2024 Moj TV Portal d.o.o. | mojtv.hr - mojtv.net - tv spored - tv program Moj TV - TV Program za 200+ kanala