Moj TV - TV Program za 200+ kanala
Radio Box


TV Preporuke dana - Petak 29.7.
Večeras se prisjećamo velikog Olivera Dragojevića, gledamo par novih serija i nekolicinu filmova

TV Preporuke dana - Petak 29.7.

U nastavku pogledajte što smo za vas izdvojili od emisija, serija i filmova u večernjem terminu u petak, 29.7.

EMISIJE / SERIJE

Raskid, HRT 3 u 21h
Vraćamo se u svijet vrlo uspješne odvjetničke obitelji u kojoj Hannah Stern ima pune ruke posla rješavajući složene predmete rastave dok se suočava s poteškoćama u vlastitoj obitelji. Iako se čini da su Hannah i Nathan prebrodili bračnu krizu, ona mu nije oprostila prošle preljube i u tajnosti nastavlja vezu s Christiejem. Dok osjeća sve veći pritisak u privatnom životu, upoznaje novu klijenticu na poslu, TV voditeljicu Fi Hansen, koja je dio slavnog i moćnog para i koju zabrinjava predbračni ugovor. Za to vrijeme Ruth se miri s drukčijim tempom života, a Zander predstavlja novog kolegu koji unosi pomutnju u ured.

Trag u beskraju - sjećanje na Olivera, HRT 1 u 21:25h
Večeras ćemo se prisjetiti Olivera Dragojevića koncertom koji se održava u čast velikog glazbenika. Glazbenika koji je obilježio generacije i mlađih i starijih, uz ono svima zajedničko - jednostavno, svi smo voljeli Olivera, njegove pjesme, kao i njegovu toplinu i emocije koje su izvirale iz njegovih interpretacija.

Medici: Gospodari Firence, HRT 3 u 22h
Godina je 1469. Nakon godina stabilne vlasti na čelu s pokojnim Cosimom, banka Medicija koju vodi 50-godišnji Piero de' Medici sada je u problemima. Piero je postao metom atentata. Ranjen je, a spasili su ga njegovi 20-godišnji sinovi Lorenzo i Giuliano koji su za pokušaj ubojstva optužili Jacopa Pazzija, glavnog obiteljskog neprijatelja. U gradu napetosti sve više rastu, a Piero traži intervenciju vojske Galeazza Sforze, milanskoga vojvode. Medici moraju pobijediti pod svaku cijenu. No Lorenzo misli kako bi takav potez bio katastrofalan za Firencu. Da spasi grad, morat će donijeti jednu od najtežih odluka u svojem životu.

FILMOVI

Divlji zapad, RTL u 22:55h
Jim West (Will Smith) heroj je američkoga Građanskog rata, a sada specijalni agent prilično lak na okidaču. Artemus Gordon (Kevin Kline) također je američki agent, ujedno i briljantni izumitelj i sjajni prerušivač. Kada se Amerika nađe pod prijetnjom psihotičnog Arlissa Lovelessa (Kenneth Branagh), predsjednik Ulysses Grant (Kevin Kline) spojit će dvojicu agenata u tim, jedini koji može spriječiti opasnog luđaka. Na rizičnom putovanju vlakom od Washingtona do države Utah, West i Gordon morat će pronaći pravi način za kombiniranje svojih vještina kako bi pobijedili Lovelessa i njegove dijabolične mašine.

Grand Isle, Nova TV u 23:45h
Walter je bivši marinac, lak na okidaču. Živi sa suprugom u viktorijanskoj kući na tihom otoku. Kad ga uljez probudi usred noći, brzo ga ustrijeli, ali pritom uništi svoju ogradu. Zaposli Buddyja da mu popravi ogradu, ali to će ipak pričekati kad uragan zatoči Buddyja kod njih preko noći. No Walter mu ne vjeruje sa svojom zavodljivom suprugom i kad mu ponudi nešto što ne može odbiti, večer obiluje pohlepom, seksom, nasiljem i nevjerojatnim otkrićima koja prisile Waltera da mladiću smjesti umorstvo. Kad detektiva Jonesa postave na čelo istrage, uskoro pokaže pravi identitet i namjere urotnika.

KOMPLETAN TV PROGRAM

M.M.K.

Komentari
Neregistrirani korisnik (nemate pravo komentiranja)
 
Povezane vijesti
Najnovije vijesti

Postavke privatnosti  •  Oglašavanje  •  Impressum  •  Kontakt  •  Uvjeti korištenja  •  Za Webmastere  •  Facebook  •  Twitter
© 2008 - 2024 Moj TV Portal d.o.o. | mojtv.hr - mojtv.net - tv spored - tv program Moj TV - TV Program za 200+ kanala