Moj TV - TV Program za 200+ kanala
Radio Box


The Gray Man dobiva nastavak i spin-off film
Svijet koji je stvorio Mark Greaney u svojim romanima braća Russo i Netflix donose na male ekrane

"The Gray Man" dobiva nastavak i spin-off film

Film braće Russo, The Gray Man, u kinima se našao 15. srpnja, a na Netflix stigao tjedan dana kasnije, a danas već doznajemo kako se planira cijela franšiza oko ovog naslova. Osim nastavka ovog špijunskog trilera, dobit ćemo i spin-off film.

Film se temelji na književnom serijalu Marka Greaneyja, koja je započela 2009. godine i do sada je izašlo 11 romana u serijalu te se sljedeće godine očekuje i 12., tako da nikoga nisu iznenadile vijesti o stvaranju franšize.

Film je odmah po izlasku naišao na oduševljenje gledatelja, a u nastavku ćemo ponovno gledati Ryana Goslinga u glavnoj ulozi, dok će se Joe i Anthony Russo ponovno vratiti kao redatelji. Stephen McFeely, koji je napravio scenarij za prvi film, istog će se zadatka primiti i za nastavak.

Uz objavu vijesti o novim filmovima, redatelji du također dali izjavu: "Reakcije publike na film bile su fenomenalne i cijenimo entuzijazam fanova diljem svijeta. S toliko fantastičnih likova u filmu, uvijek smo imali ideju da The Gray Man bude dio proširenog filmskog svijeta te smo oduševljeni da je Netflix najavio nastavak s Ryanom, kao i drugi uzbudljivi projekt o kojem ćemo pričati uskoro."

Detalji o spin-off filmu za sada nisu poznati, ali je otkriveno da su Paul Wernick i Rhett Reese (Deadpool, Zombieland) dobili zadatak napraviti scenarij.

Film The Gray Man prati bivšeg CIA operativca kodnog imena Sierra Six (Gosling), kojeg progone nakon što dođe do najmračnijih tajni agencije. Nemilosrdni operativac Lloyd Hansen (Chris Evans) zadužen je pronaći ga, a Sixu pomaže agentica Dani Miranda (Ana de Armas). Za sada nije poznato tko će se osim Goslinga vratiti u nastavku filma.

M.M.K.

Komentari
Neregistrirani korisnik (nemate pravo komentiranja)
 
  • #1
    2 0
    bearfoot bearfoot @ 27.7.2022. 23:36
    "reakcije publike na film bile su fenomenalne"...danas je sve moguće, pa i fenomenalne reakcije na ovaj bezvrijedni, besmisleni i glupi konfekcijski akcić
Pogledaj sve komentare (1)
Povezane vijesti
Najnovije vijesti

Postavke privatnosti  •  Oglašavanje  •  Impressum  •  Kontakt  •  Uvjeti korištenja  •  Za Webmastere  •  Facebook  •  Twitter
© 2008 - 2024 Moj TV Portal d.o.o. | mojtv.hr - mojtv.net - tv spored - tv program Moj TV - TV Program za 200+ kanala