Moj TV - TV Program za 200+ kanala
Radio Box


Simon Pegg i Mark Rylance usred cyber-rata
Peacock je najavio svoju seriju "The Undeclared War", koja na streaming uslugu stiže idućeg mjeseca

Simon Pegg i Mark Rylance usred cyber-rata

Streaming platforma Peacock objavila je prvu najavu za svoju nadolazeću originalnu dramsku seriju The Undeclared War, koja nagovještava opasnu igru mačke i miša usred rastućeg sukoba u online svijetu.

Serija je usmjerna na pripravnicu Saaru Parvan, koju glumi Hannah Khalique-Brown, koja pokušava razotkriti cyber-napad koji se odvio u Velikoj Britaniji prije izbora. Trailer nam otkriva raspravu o uzvraćanju napada i eskaliranju sukoba, sve dok britanski premijer (Adrian Lester) ne proglasi izvanredno stanje.

Službeni opis serije otkriva detalje:

Smještena u 2024. godinu, serija The Undeclared War prati vodeću ekipu analitičara u srcu GCHQ-a, koji tajno rade kako bi odbili niz cyber-napada na Veliku Britaniju prije velikih izbora. Kada rutinski stres test internetske infrastrukture pođe po zlu, 21-godišnja pripravnica Saara Parvan (Khalique-Brown) se odjednom nađe usred borbe s visokim ulozima protiv nevidljivog neprijatelja.

Serija je rezultat opsežnog istraživanja tvorca serije Petera Kosminskog, koji želi ukazati na veliku borbu našeg vremena. U uzbudljivoj igri mačke i miša, Saara i ekipa iz GCHQ-a moraju biti jedan korak ispred kako bi pretpostavili sljedeći korak svog skrivenog neprijatelja. Sat otkucava dok se borba s visokim ulozima i nepredvidljivim neprijateljima odvija u potpunosti u virtualnom svijetu, ali s vrlo stvarnim posljedicama. No kako pobijediti u ratu za koji većina ljudi niti ne zna da postoji?

U seriji također glume Simon Pegg, Mark Rylance, Alex Jennings i Maisie Richardson-Sellers, a na Peacock bi trebala stići 18. kolovoza.

M.M.K.

Komentari
Neregistrirani korisnik (nemate pravo komentiranja)
 
Povezane vijesti
Najnovije vijesti

Postavke privatnosti  •  Oglašavanje  •  Impressum  •  Kontakt  •  Uvjeti korištenja  •  Za Webmastere  •  Facebook  •  Twitter
© 2008 - 2024 Moj TV Portal d.o.o. | mojtv.hr - mojtv.net - tv spored - tv program Moj TV - TV Program za 200+ kanala