Moj TV - TV Program za 200+ kanala
Radio Box


Bill Nye želi spasiti svijet u najavi serije The End is Nye
Doku-serija na streaming uslugu Peacock trebala bi stići već ovog kolovoza

Bill Nye želi spasiti svijet u najavi serije "The End is Nye"

NBC-jev streaming servis Peacock ovih je dana objavio prvi trailer za svoju nadolazeću seriju o katastrofama The End is Nye, koja u glavnoj ulozi ima omiljenog znanstvenika Billa Nyea. Na panelu tijekom ovogodišnjeg Comic-Cona, showrunner serije Brannon Braga, zajedno sa svojim ko-kreatorom, scenaristom i redateljem Sethom MacFarlaneom, otkrio je službenu najavu nove serije.

Serija je osmišljena tako da predstavlja šest katastrofa koje bi mogle pogoditi Zemlju, koje bi se vrlo realno mogle dogoditi, i zatim objašnjava na koji bismo način mogli spriječiti te katastrofalne događaje prije nego se uopće dogode.

Doku-serija je podijeljena u šest epizoda, a priznati znanstvenik i inženjer Bill Nye služi kao domaćin serije te pruža gledateljima dobrodošlicu u Institut katastrofa. U traileru pouzdani i staloženi Nye mirno objašnjava kako se Zemlja - jedan jedini planet koji imamo - neprestano nalazi na rubu katastrofe. Trailer nam zatim pokazuje niz ubojitih eksplozija koje uništavaju našu civilizaciju.

Showrunner Braga o seriji je rekao:

The End is Nye je serija o odnosu - o našem odnosu s prirodom i kako on može završiti u totalnoj katastrofi. Također je i o tome kako znanost može pomoći tom odnosu da preživi i napreduje. Da, serija The End is Nye je zastrašujuća, ali je naš krajnji cilj pojačati ljudsko samopouzdanje s dozom optimizma o budućnosti i razumijevanju znanosti.

Nye je također komentirao seriju:

Upravo sada je naš svijet vrlo strašno mjesto, ali je isto tako pun mogućnosti za stvaranje boljeg života za sve nas - za sve na Zemlji. Kad već spominjem Zemlju, velika ideja iza The End is Nye jest da po prvi puta u povijesti našeg planeta, mi ljudi možemo utjecati na vlastitu sudbinu. Možemo vidjeti potencijal za ove katastrofe i imamo načine kako ih izbjeći. Sa znanošću možemo promijeniti svijet.

Bill Nye the Science Guy i njegov The End is Nye će na Peacock stići 25. kolovoza.

M.M.K.

Komentari
Neregistrirani korisnik (nemate pravo komentiranja)
 
Povezane vijesti
Najnovije vijesti

Postavke privatnosti  •  Oglašavanje  •  Impressum  •  Kontakt  •  Uvjeti korištenja  •  Za Webmastere  •  Facebook  •  Twitter
© 2008 - 2024 Moj TV Portal d.o.o. | mojtv.hr - mojtv.net - tv spored - tv program Moj TV - TV Program za 200+ kanala