Moj TV - TV Program za 200+ kanala
Radio Box


John Wick je ponovno u akciji
Pri objavljeni kadrovi otkrivaju kako se najopasniji plaćeni ubojica sprema za borbu svog života

John Wick je ponovno u akciji

Tijekom ovogodišnje najveće stripovske konvencije na svijetu, San Diego Comic-Cona, na iznenađenje svih prisutnih su predstavljeni prvi kadrovi nadolazećeg novog nastavka u franšizi o najopasnijem plaćenom ubojici Johnu Wicku.

John Wick 4 u kina će doći tek sljedeće godine, ali je redatelj Chad Stahelski odlučio ipak počastiti prisutne fanove, a i nas ostale, prvom kratkom najavom novog filma, a objavljen je i prvi plakat filma koji u središtu ima naslovnog lika s nunčakama u rukama.

Keanu Reeves ponovno se vraća u naslovnu ulogu, a što ga ovog puta očekuje otkriva službeni sinopsis filma:

John Wick (Reeves) sukobljava se sa svojim najubojitijim neprijateljima u nadolazećem četvrtom dijelu serijala. Cijena za njegovu glavu sve je veća pa se Wick mora usmjeriti na borbu protiv globalne organizacije High Table i pronaći najmoćnije igrače podzemlja, od New Yorka do Pariza, preko Osake do Berlina.

Franšiza o Johnu Wicku započela je 2014. godine kada nam je predstavljen Reeves kao bivši plaćeni ubojica, koji se vraća u kriminalno podzemlje nakon što mu ruski gangsteri upadnu u kuću i ubiju štene koje mu je poklonila njegova pokojna supruga.

Četvrti film trebao je stići već ove godine, ali je ipak odgođen za ožujak sljedeće. Laurence Fishburne vraća se u novom nastavku, kao i Ian McShane i Lance Reddick. U novom će filmu također glumiti Donnie Yen, Shamier Anderson, Bill Skarsgård, Rina Sawayama, Hiroyuki Sanada, Scott Adkins i Clancy Brown.

John Wick 4 u kina stiže 24. ožujka 2023. godine.

M.M.K.

Komentari
Neregistrirani korisnik (nemate pravo komentiranja)
 
Povezane vijesti
Najnovije vijesti

Postavke privatnosti  •  Oglašavanje  •  Impressum  •  Kontakt  •  Uvjeti korištenja  •  Za Webmastere  •  Facebook  •  Twitter
© 2008 - 2024 Moj TV Portal d.o.o. | mojtv.hr - mojtv.net - tv spored - tv program Moj TV - TV Program za 200+ kanala