Moj TV - TV Program za 200+ kanala
Radio Box


Serija Dr. Death dobit će i drugu sezonu
Hvaljena serija u drugoj će se sezoni usmjeriti na kirurga Paola Macchiarinija

Serija "Dr. Death" dobit će i drugu sezonu

Foto: YouTube screenshot

Peacockova kritički hvaljena antologijska serija Dr. Death vraća se s još jednom sezonom. Streaming servis objavio je kako će njihova serija, temeljena na istinitim zločinima, dobiti i drugu sezonu. Prva sezona bila je usmjerena na dr. Christophera Duntscha (Joshua Jackson), a druga će se baviti novim doktorom, kirurgom Paolom Macchiarinijem.

Macchiarini je bio šarmantan kirurg čije su mu inovativne tehnike zaradile nadimak Miracle Man. Kada je istraživačka novinarka Benita Alexander odlučila napisati priču o Macchiariniju, njen se život promijenio jer su granice između profesionalnog i privatnog počele nestajati.

Kada Alexander dozna do kuda je sve Macchiarini spreman ići kako bi sačuvao svoje tajne, potakne grupu doktora diljem svijeta da ga malo istraže. Oni dolaze do šokantnih otkrića koja dovedu do pitanja o tome tko je zapravo "Miracle Man".

Prva sezona premijeru je imala prošle godine, a bila je usmjerena na dr. Duntscha, osramoćenog neurokirurga koji je ubio više od 38 ljudi tijekom svoje karijere. Kako se broj umrlih povećavao tako su dva kirurga udružila snage s okružnim tužiteljem kako bi zaustavile dr. Duntscha. Odmah po izlasku, serija je oduševila i kritičare i publiku svojom nevjerojatnom pričom.

Ashley Michel Hoban preuzet će funkciju showrunnera za drugu sezonu od Patricka Macmanusa, koji je predvodio prvu. Projekt je tek u ranoj fazi razvoja tako da za sada nije odlučeno tko će preuzeti glavnu ulogu niti tko će se naći u ostalim ulogama.

Datum premijere druge sezone serije Dr. Death za sada nije poznat.

M.M.K.

Komentari
Neregistrirani korisnik (nemate pravo komentiranja)
 
Povezane vijesti
Najnovije vijesti

Postavke privatnosti  •  Oglašavanje  •  Impressum  •  Kontakt  •  Uvjeti korištenja  •  Za Webmastere  •  Facebook  •  Twitter
© 2008 - 2024 Moj TV Portal d.o.o. | mojtv.hr - mojtv.net - tv spored - tv program Moj TV - TV Program za 200+ kanala