Moj TV - TV Program za 200+ kanala
Radio Box


Carey Mulligan i Zoe Kazan u traileru za film She Said
Glumice utjelovljuju stvarne novinarke koje su pokrenule #MeToo pokret

Carey Mulligan i Zoe Kazan u traileru za film "She Said"

Jodi Kantor i Megan Twohey su novinarke čiji je istraživački novinarski članak She Said: Breaking the Sexual Harassment Story That Help Ignite a Movement razotkrio Harveyja Weinsteina i njegovo seksualno zlostavljanje i neprimjereno ponašanje prema žena u filmskoj industriji, što je dovelo do njegove propasti.

Članak je bio začetnik pokreta #MeToo, što je dovelo do značajnih promjena u filmskoj industriji. Sada će taj članak dobiti i filmsku adaptaciju. Nazvan jednostavno She Said, film će se baviti pričom o dvije novinarke koje su neumorno radila na revolucionarnom komadu koji je razotkrio Weinsteinovo seksualno zlostavljanje i istražio sustav koji štiti zlostavljače.

Ovih dana objavljen je trailer koji nam otkriva Carey Mulligan i Zoe Kazan u ulogama dvije novinarke, koje su odlučne prekinuti šutnju oko teme seksualnog zlostavljanja u Hollywoodu. Žene koje su odlučile da neće šutjeti često su bile ignorirane u industriji kojom dominiraju muškarci. Trailer nam prikazuje rane dane cijelog pokreta, kada su Kantor i Twohey počele okupljati žene koje su bile Weinsteinove žrtve. Kantor (Kazan) je na misiji ispitivanja i otkrivanja neobuzdanog seksualnog zlostavljanja u showbiznisu. Udružuje se s Twohey (Mulligan) kako bi uvjerile žrtve svih generacija da ispričaju svoju priču, kako bi stale na kraj Weinsteinu.

Njihov članak pokrenuo je veliki pokret, a Weinstein je na kraju krivično gonjen te mu je presuđeno 23 godine zatvora za silovanje i seksualno zlostavljanje. To vjerojatno ne bi bilo ostvarivo da nije bilo Kantor i Twohey.

Redateljsku palicu filma drži Maria Schrader, a scenarij potpisuje Rebecca Lenkiewicz. Uz Mulligan i Kazan, u filmu također glume Patricia Clarkson, Andre Braugher, Samantha Morton, Tom Pelphrey i Adam Shapiro.

She Said se u kinima očekuje 18. studenog ove godine.

M.M.K.

Komentari
Neregistrirani korisnik (nemate pravo komentiranja)
 
Povezane vijesti
Najnovije vijesti

Postavke privatnosti  •  Oglašavanje  •  Impressum  •  Kontakt  •  Uvjeti korištenja  •  Za Webmastere  •  Facebook  •  Twitter
© 2008 - 2024 Moj TV Portal d.o.o. | mojtv.hr - mojtv.net - tv spored - tv program Moj TV - TV Program za 200+ kanala