Moj TV - TV Program za 200+ kanala
Radio Box


TV Preporuke dana - Petak 15.7.
Večeras nas na malim ekranima očekuje nekoliko napetih serija i uzbudljivih filmskih naslova

TV Preporuke dana - Petak 15.7.

U nastavku pogledajte što smo za vas izdvojili od emisija, serija i filmova u večernjem terminu u petak, 15.7.

SERIJE

Mrtvozornica, HRT 2 u 20:05h
U oblačno jutro iz mora na obalu izlazi jedna tinejdžerica. Peter i Molly vraćaju se kući nakon što su posjetili grob svoje kćeri Lee. Ostaju zaprepašteni kad je ugledaju živu i zdravu na prilazu kući. Jane i Clint razgovaraju na groblju o Leinu nevjerojatnom povratku. No sad moraju otkriti identitet osobe koja je pokopana u njezinu grobu. Jane razgovara s patologom koji se za pogrešno identificiranje opravdava rastresenošću jer mu je u to vrijeme žena išla na umjetnu oplodnju. Jane poslije od Daveyja saznaje da Leah pati od amnezije. Zbog tragova na zglobovima Davey misli da ju je netko držao zatočenom. Na zabavi dobrodošlice Leah se žučno posvađa sa svojim kumom Timom. Leah otkriva Jane i Daveyju da prepoznaje sliku na zidu. Takvu je vidjela dok je bila zatočena. Sad iznenada imaju trag...

Miriše na ljubav, RTL u 21:20h
Eda i Serkan pokušavaju pomiriti strane u dogovoru i tako se još više zbližavaju. Ayfer se odlazi naći s Alptekinom, a u njezinom društvu su Fifi i Melo. Aydan nije sretan zbog toga.

Prevara, Nova TV u 21:50h
Ural je bio ljut zbog rezultata testa očinstva, a sada nastoji popraviti svoj odnos sa Sanem i Alinom. Međutim, nije ni svjestan da će njegova nastojanja neočekivano pasti u vodu. Sergen je unajmio Nejran da ga zastupa u parnici protiv Azre. Njih dvoje nastavljaju se zbližavati. To opasno zbližavanje imat će velik utjecaj na Melisinu i Korajevu parnicu. Nejran i Koraj odbili su ponudu Azre i Jildirima. Čini se da će uspjeti provesti svoj plan. Jildirim i Melisa stjerani su u kut. Bit će pravo čudo ako uspiju pobijediti u parnici u kojoj zastupaju Melisu.

FILMOVI

Ljubav je slijepa, HRT 1 u 22:24h
Mladić Hal (J. Black) izrazito je kritičan pri izboru djevojaka, a jedini mu je bitan kriterij njihov vanjski izgled. Kako ni sam nije pretjerano zgodan, djevojke ga uglavnom ignoriraju. Jednoga dana susreće gurua Tonyja Robbinsa koji mu pokušava objasniti kako nije sve u izgledu. No Hal ne razumije što mu guru govori, pa mu ovaj usadi moć prepoznavanja unutarnje ljepote djevojaka. Od tog se trenutka Halov život potpuno mijenja.

Zanimanje špijun, RTL u 22:55h
Neposredno pred svoje umirovljenje, iskusni CIA-in operativac Nathan D. Muir (Robert Redford) doznaje kako je njegov štićenik u Kini uhićen zbog špijunaže. Informacije kojima raspolaže govore kako će Tom Bishop (Brad Pitt) biti ustrijeljen za 24 sata ne intervenira li američki predsjednik, ali i ukazuju na to da je Bishop namjerno napušten u cilju ispravljanja određenih diplomatskih pogrešaka. Znajući kakvim je sve makinacijama sklon CIA-in vrh, ali i bivajući sposoban zaobići standardne procedure, Muir u agencijskom sjedištu u Langleyju vodi jednu od najtežih bitaka svoje špijunske karijere.

Profesionalci u akciji, Nova TV u 23:45h
Bruce Willis i Tracy Morgan glume dvojicu policajaca partnera koji na potpuno nekonvencionalan način rješavaju svoje slučajeve. Tijekom jednog njihovog radnog dana kojeg pratimo, njih dvojica pokušat će riješiti probleme koji uključuju ukradenu bejzbolsku sličicu i lokalne mafijaše koji se pokušavaju izvući s ukradenim novcem.

KOMPLETAN TV PROGRAM

M.M.K.

Komentari
Neregistrirani korisnik (nemate pravo komentiranja)
 
Povezane vijesti
Najnovije vijesti

Postavke privatnosti  •  Oglašavanje  •  Impressum  •  Kontakt  •  Uvjeti korištenja  •  Za Webmastere  •  Facebook  •  Twitter
© 2008 - 2024 Moj TV Portal d.o.o. | mojtv.hr - mojtv.net - tv spored - tv program Moj TV - TV Program za 200+ kanala