Moj TV - TV Program za 200+ kanala
Radio Box


Charlie Cox i Vincent D'Onofrio se vraćaju u MCU
Matt Murdock aka Daredevil i njegov neprijatelj Wilson Fisk stižu u seriju "Echo"

Charlie Cox i Vincent D'Onofrio se vraćaju u MCU

Nitko nije sumnjao u to hoće li Charlie Cox reprizirati svoju ulogu kao Daredevil nakon što je serija o njemu s Netflixa prešla na Disney+, posebno ne nakon njegovog kratkog pojavljivanja u posljednjem filmu o Spider-Manu. No danas napokon i službeno doznajemo kako će Cox svoju ulogu ponovno reprizirati u novoj Disney+ seriji Echo.

Također je otkriveno kako će se Coxu u novoj seriji pridružiti i Vincent D'Onofrio, kao njegov neprijatelj Wilson Fisk. Njega smo također gledali u ulozi Wilsona Fiska i nakon serije Daredevil i to u prošlogodišnjoj seriji Hawkeye.

U seriji Hawkeye također smo upoznali Mayu Lopez aka Echo, koju glumi Alaqua Cox. Ona je naslovni lik nove serije, gluha superjunakinja, posvojena kći Wilsona Fiska i saveznica Daredevilu.

Na kraju serije Hawkeye, Maya se okrenula protiv Fiska, iako je prvotno bila na njegovoj strani. No kako nismo vidjeli da je Fisk zaista mrtav, mogli smo pretpostaviti da to nije bio njegov kraj. Vijesti o njegovom angažmanu u novoj seriji potvrđuju te pretpostavke.

Serija Echo svoju bi premijeru trebala imati na Disney+ platformi u nekom trenu sljedeće godine, a produkcija je već krenula ovog proljeća. Uz Cox, Coxa i D'Onofrija, u seriji će također glumiti Devery Jacobs, Graham Greene, Chaske Spencer, Tantoo Cardinal, Cody Lightning i Zahn McClarnon. Hoće li se Deborah Ann Woll i Elden Henson vratiti kao Karen Page i Foggy Nelson, za sada još nije poznato.

M.M.K.

Komentari
Neregistrirani korisnik (nemate pravo komentiranja)
 
Povezane vijesti
Najnovije vijesti

Postavke privatnosti  •  Oglašavanje  •  Impressum  •  Kontakt  •  Uvjeti korištenja  •  Za Webmastere  •  Facebook  •  Twitter
© 2008 - 2024 Moj TV Portal d.o.o. | mojtv.hr - mojtv.net - tv spored - tv program Moj TV - TV Program za 200+ kanala