Moj TV - TV Program za 200+ kanala
Radio Box


Je li Taron Egerton novi Wolverine?
Mladi se glumac navodno nalazi s Marvelom radi nove faze "X-Men" filmova unutar Marvelovog filmskog svijeta

Je li Taron Egerton novi Wolverine?

Taron Egerton je priznao kako se našao s predsjednikom Marvel studija Kevinom Feigeom kako bi porazgovarali o potencijalnoj ulozi koju bi Egerton mogao preuzeti u najuspješnijoj filmskoj franšizi na svijetu. U razgovoru za New York Times Egerton je otkrio kako postoji mogućnost da upravo on postane novi Wolverine.

X-Men likovi napokon bi se trebali u potpunosti priključiti Marvelovom filmskom svijetu te su se počela postavljati pitanja o tome tko će ih nastaviti glumiti, a posebno su svi zainteresirani saznati tko bi mogao zamijeniti Hugha Jackmana, koji je navodno nakon filma Logan zauvijek okačio kandže o klin i nema se namjeru više vratiti.

Egerton je u razgovoru za New York Times, u kojem je predstavljao svoju novu Apple TV+ seriju Black Bird, jasno dao do znanja kako bi on bio zainteresiran za ulogu Wolverinea te da je već imao neke sastanke s Kevinom Feigeom i Marvelovim timom, ali nije želio otkriti detalje vezano uz razgovor.

"Mislim da ne bih bio u krivu da to kažem. Bio bih uzbuđen, ali i pomalo zabrinut jer je Hugh toliko povezan s tom ulogom da se pitam koliko bi nekom drugom bilo teško preuzeti ju. No nadam se da ako ikada dođe do toga da će mi dati priliku.", rekao je Egerton o ulozi Wolverinea.

Marvel polako ponovno okuplja sve svoje stripovske likove u svoj filmski svijet tako da je samo pitanje vremena kada ćemo imati prilike ponovno gledati filmove o X-Men junacima. No detalji o nekim potencijalnim projektima za sada nisu otkriveni.

M.M.K.

Komentari
Neregistrirani korisnik (nemate pravo komentiranja)
 
Povezane vijesti
Najnovije vijesti

Postavke privatnosti  •  Oglašavanje  •  Impressum  •  Kontakt  •  Uvjeti korištenja  •  Za Webmastere  •  Facebook  •  Twitter
© 2008 - 2024 Moj TV Portal d.o.o. | mojtv.hr - mojtv.net - tv spored - tv program Moj TV - TV Program za 200+ kanala