Moj TV - TV Program za 200+ kanala
Radio Box


James Cameron možda neće režirati sve nastavke Avatara
Redatelj je priznao da filmovi crpe jako puno energije iz njega te da ima drugih projekata kojima se veseli

James Cameron možda neće režirati sve nastavke "Avatara"

Foto: Depositphotos

U jednom od najnovijih intervjua trostruki Oskarovac James Cameron otkrio je kako možda neće režirati sve nastavke Avatara koje je planirao.

Nakon što je Avatar 2009. godine unio svježinu i promjenu u filmsku industriju, Cameron je odlučio nastaviti sagu s još četiri priče od kojih nam nova, Avatar: The Way of Water, konačno treba doći krajem godine. Treći film nema još definiran datum premijere iako se pretpostavlja da će u kina sići u prosincu 2024. jer je sniman usporedno s drugim filmom, ali četvrti i peti film još nisu ušli u produkciju pa sad ispada da Cameron možda neće biti na čelu ekipe.

Avatar filmovi crpe jako puno energije, a imam drugih projekata kojima se veselim. Mislim da bih nakon nekog vremena, tipa nakon trećeg ili četvrtog filma, rado predao palicu nekom novom redatelju kojem vjerujem i onda otišao na druge stvari koje me zanimaju. A možda i ne. Ne znam“, rekao je za Empire.

Hoće li režirati sve filmove ili ne, Cameron se veseli vidjeti kako će priče biti prikazane. „Sve što želim reći o obitelji, održivosti, klimi, prirodi i ostalim meni važnim temama u privatnom i filmskom životu, mogu ih otvoreno ispričati na kameri“, dovršio je.

Avatar: The Way of Water kod nas je preveden kao Avatar: Put vode i u kinima ga očekujemo 16. prosinca ove godine. Radnja drugog filma odvija se više od desetljeća nakon događaja iz prvog dijela te Jakea i Neytiri čekaju novi izazovi.

D.Ž.

Komentari
Neregistrirani korisnik (nemate pravo komentiranja)
 
Povezane vijesti
Najnovije vijesti

Postavke privatnosti  •  Oglašavanje  •  Impressum  •  Kontakt  •  Uvjeti korištenja  •  Za Webmastere  •  Facebook  •  Twitter
© 2008 - 2024 Moj TV Portal d.o.o. | mojtv.hr - mojtv.net - tv spored - tv program Moj TV - TV Program za 200+ kanala