Moj TV - TV Program za 200+ kanala
Radio Box


Koja su važna sportska natjecanja ovog ljeta na televiziji?
Zaljubljenici u sport, uživajte u ljetu bogatom izvrsnim sportskim sdaržajima!

Koja su važna sportska natjecanja ovog ljeta na televiziji?

PLAĆENI ČLANAK

Nogomet, tenis, automobilizam, biciklizam i atletika ovog će ljeta biti u središtu pažnje hrvatskih sportskih zaljubljenika...

Sport nikad ne miruje. Baš svakog dana igraju se utakmice u nekom dijelu svijeta, a tako će biti i ovog ljeta tijekom kojeg možda ne možemo uživati u Svjetskom nogometnom prvenstvu, odgođenom na zimu, ali zato imamo prilike gledati druga uzbudljiva sportska natjecanja.

Različite nacionalne i sportske televizije prenosit će brojne utakmice i sportske događaje uživo, što je dobra vijest za zaljubljenike u sport, a i one koji se vole kladiti, pogotovo ako im nije dovoljno velik mali prozor sa streamingom utakmica, kakav vam besplatno nudi kladionica bet365.

U akciji će biti i neki od najboljih hrvatskih sportaša, a neće nedostajati ni sportskih događaja organiziranih u našoj zemlji pa će ovog ljeta svatko tko u Hrvatskoj voli sport definitivno naći nešto za sebe...

Hrvatski nogometni klubovi u Europi

Kao i obično, sportskim fanovima najzanimljiviji će biti nastupi hrvatskih nogometnih klubova u Europi, koji će se kroz pretkola Lige prvaka i Europske konferencijske lige pokušati probiti do grupne faze natjecanja, koja je na rasporedu ove jeseni.

Dinamo će biti u odličnoj poziciji izboriti još jednu europsku jesen, a istome se nadaju još Hajduk, Osijek i Rijeka, koji su odlično parirali zagrebačkom klubu u Prvoj HNL.

Hrvatska nogometna liga također kreće rano, 15. srpnja kada će elitni rang klupskog nogometa ponovo biti u akciji, a prva ljetna nogometna poslastica bit će dvoboj Dinama i Hajduka na Maksimiru, u Superkupu 9. srpnja.

Krajem srpnja i početkom kolovoza na teren će izaći i najjači europski klubovi u svojim nacionalnim ligama. Najviše interesa će izazvati Premiership, na čijim utakmicama kladionica 22bet nudi više od 1500 različitih opcija za klađenje, a detaljno prate ovo natjecanje i druge ugledne sportske kladionice.

Ljetni dio nogometne sezone zaključuje povratak na scenu hrvatske nogometne reprezentacije, koja će nakon velike pobjede nad Francuskom pokušati početkom rujna pobjedama protiv Danske i Austrije izboriti mjesto na završnom turniru Lige nacija...

Atletski SP, Umag i Tour de France

Osim nogometa, mnogo zanimanja ovog ljeta izazvat će i automobilizam, jer Formula 1 prolazi kroz europski dio svoje sezone, s uzbudljivim utrkama u Austriji, Francuskoj i Mađarskoj u srpnju te zatim jurnjavom na legendarnim stazama Spa i Monza potkraj kolovoza i početkom rujna.

Jednako uzbudljivo bit će i u svijetu biciklizma, jer mjesec srpanj pripada Tour de Franceu, koji je i hrvatskim sportskim zaljubljenicima postao zanimljiviji otkad na najprestižnijoj utrci dominiraju Tadej Pogačar i ostali Slovenci.

Tenis će također ponuditi mnogo atraktivnih okršaja, jer nakon Wimbledona elita prelazi na zemljane europske turnire, uključujući i Umag potkraj srpnja, nakon čega se karavana seli u Sjevernu Ameriku, gdje slijedi niz turnira kao priprema za posljednji Grand Slam turnir godine, US Open.

A u gradu Eugeneu, u američkoj državi Oregon započet će 15. srpnja Svjetsko atletsko prvenstvo koje ćemo s velikim zanimanjem pratiti, sa Sandrom Perković kao najjačom hrvatskom predstavnicom, kao i brojnim atletskim zvijezdama koje će i ove godine još malo pomaknuti granice ljudskih mogućnosti.

Za kraj, spomenimo da će u akciji biti i vrhunski pokeraši, na turnirima koje će u večernjim satima prenositi različite sportske televizije, na kojima ćemo možda napokon saznati tko je najbolji casino igrač Texas Holdema.

Sve u svemu, ovo sportsko ljeto definitivno nas neće razočarati, uoči jeseni i zime koji nam nude još veća sportska uzbuđenja, sa Svjetskim nogometnim prvenstvom u Kataru kao središnjim događajem...

Komentari
Neregistrirani korisnik (nemate pravo komentiranja)
 
Povezane vijesti
Najnovije vijesti

Postavke privatnosti  •  Oglašavanje  •  Impressum  •  Kontakt  •  Uvjeti korištenja  •  Za Webmastere  •  Facebook  •  Twitter
© 2008 - 2024 Moj TV Portal d.o.o. | mojtv.hr - mojtv.net - tv spored - tv program Moj TV - TV Program za 200+ kanala