Moj TV - TV Program za 200+ kanala
Radio Box


Vratite se u prošlost uz tematski blok Jurska zona na programu Viasat Nature
Svakog tjedna u srpnju nas očekuje niz dokumentaraca posvećenih povijesnim stvorenjima

Vratite se u prošlost uz tematski blok "Jurska zona" na programu Viasat Nature

Ovoga srpnja pridružite se programu Viasat Nature u uzbudljivoj pustolovini putovanja kroz vrijeme, na kojem ubojiti dinosauri, kitovi koji hodaju i golemi vunasti mamuti još uvijek postoje. Zamislite da hodate među tim golemim stvorenjima i izbliza promatrate njihov svakodnevni život, ali pazite da se previše ne približite! Na toj pustolovini vidjet ćete emisije poput: Mamut: Obdukcija, Misterij divova iz ledenog doba, Kad su kitovi hodali i Uspon sisavaca.

U srpnju vam donosimo listu dokumentaraca posvećenih povijesnim stvorenjima koje možete pogledati u sklopu tematskog bloka Jurska zona, svakog ponedjeljka do petka navečer, od ponedjeljka 4. srpnja u 21:50 sati samo na programu Viasat Nature:

Attenborough i groblje mamuta
Ponedjeljak, 4. srpnja u 21:50 sati
Amaterskim lovcima na fosile, Sally i Nevilleu Hollingworthu, pridružuju se Sir David Attenborough i profesor Ben Garrod kada na periferiji Swindona otkriju tajanstvene ostatke mamuta iz ledenog doba.

Uspon sisavaca
Utorak, 12. srpnja u 21:50 sati
Prije 66 milijuna godina, asteroid je izbrisao dinosaure s lica zemlje. Novopronađeni fosili otkrivaju kako su sisavci preuzeli primat, razvivši se u golemo mnoštvo vrsta koje danas vladaju Zemljom.

Kad su kitovi hodali
Četvrtak, 14. srpnja u 21:50 sati
Kitovi i ptice grabljivice, krvoločni krokodili i veličanstveni slonovi: odakle su potekli svi ti nevjerojatni stvorovi? Zaputit ćemo se u globalnu pustolovinu kako bismo pronašli odgovor.

Misterij divova iz ledenog doba
Srijeda, 20. srpnja u 21:50 sati
Paleontolog Dick Mol kreće u potragu za objašnjenjem masovnog izumiranja krajem posljednjega ledenog doba; jesu li izumiranje divova iz ledenog doba izazvali naši preci ili klimatske promjene?

Mamut: Obdukcija
Četvrtak, 21. srpnja u 21:50 sati
Film prati tim stručnjaka za mamute i znanstvenika koji se bave kloniranjem, koji u Sibiru izvode povijesnu obdukciju pokušavajući tog diva iz Ledenog doba spasiti od izumiranja.

Čudesni svijet fosila: Skrivena blaga prirode
Utorak, 26. srpnja u 21:50 sati
Richard Fortey istražuje fosilizirano morsko dno na Stjenjaku koje sadržava bizarne oblike života, a koji su pak u potpunosti izmijenili razumijevanje o počecima složenog života.

Komentari
Neregistrirani korisnik (nemate pravo komentiranja)
 
Povezane vijesti
Najnovije vijesti

Postavke privatnosti  •  Oglašavanje  •  Impressum  •  Kontakt  •  Uvjeti korištenja  •  Za Webmastere  •  Facebook  •  Twitter
© 2008 - 2024 Moj TV Portal d.o.o. | mojtv.hr - mojtv.net - tv spored - tv program Moj TV - TV Program za 200+ kanala