Moj TV - TV Program za 200+ kanala
Radio Box


Kung Fu Panda više nije omiljena osoba
Trailer za seriju "Kung Fu Panda: The Dragon Knight" otkriva Pandu koji mora vratiti svoju reputaciju

Kung Fu Panda više nije omiljena osoba

Netflix je objavio prvi službeni trailer za željno iščekivanu animiranu seriju Kung Fu Panda: The Dragon Knight, koja će na male ekrane vratiti svima omiljenu pandu imena Po. Trailer nam također predstavlja nove, uzbudljive likove koje ćemo pratiti kroz ovu avanturu, u kojoj Po i njegov novi pomoćnik kreću na misiju spašavanja svijeta.

Trailer nam otkriva kako je drevna Kina došla do toga da cijeni Poa (Jack Black) nakon što je ovaj neočekivani majstor borilačkih vještina zajedno sa svojim prijateljima uspio spasiti svijet nekoliko puta. No Po otkriva kako je vrlo jednostavno s vrha pasti na samo dno kada se svi okrenu protiv njega nakon neuspješne borbe.

Ne samo da Po nije uspio zaštititi svoje selo već se i slučajno olakšao zadatak lasicama Veruci (Della Saba) i Klausu (Chris Geere), koje su željele ukrasti moćnu rukavicu. Po radi ove greške ostaje bez titule Dragon Mastera i više ne zna kako vratiti svoju reputaciju. U tome bi mu mogao pomoći Luther zvan Wandering Blade (Rita Ora), engleski ratnik koji otkriva kako lasice imaju misiju ukrasti četiri moćna predmeta koja zajednički mogu uništiti svijet. Kao i Thanos u Osvetnicima, lasice žele iskoristiti magične predmete kako bi ponovno izgradile čovječanstvo, ali je svima jasno kako te priče obično završe.

Kung Fu Panda: The Dragon Knight je treća animirana serija koja je proizašla iz popularnog animiranog filmskog serijala, ali je ovo prva serija u kojoj Jack Black reprizira svoju glasovnu ulogu naslovnog lika. Drugi glumci koji se vraćaju za ovu seriju su James Hong kao Poov otac Gospodin Ping i Amy Hill kao Pei Pei.

Pjevačica Rita Ora po prvi puta u svojoj karijeri posuđuje glas nekom animiranom liku, iako joj gluma nije strana jer smo ju gledali u serijalu Pedeset nijansi i filmu Detektiv Pikachu s Ryanom Reynoldsom.

Kung Fu Panda: The Dragon Knight će svoju premijeru imati na Netflixu 14. srpnja.

M.M.K.

Komentari
Neregistrirani korisnik (nemate pravo komentiranja)
 
Povezane vijesti
Najnovije vijesti

Postavke privatnosti  •  Oglašavanje  •  Impressum  •  Kontakt  •  Uvjeti korištenja  •  Za Webmastere  •  Facebook  •  Twitter
© 2008 - 2024 Moj TV Portal d.o.o. | mojtv.hr - mojtv.net - tv spored - tv program Moj TV - TV Program za 200+ kanala