Moj TV - TV Program za 200+ kanala
Radio Box


Ovoga srpnja se zabavite uz hitove Samuela L. Jacksona
Svake subote u srpnju na TV1000 stižu filmovi posvećeni glumcu Samuelu L. Jacksonu

Ovoga srpnja se zabavite uz hitove Samuela L. Jacksona

Stigao je srpanj – ljeto je u punom tijeku, a vrućine su velike. Najbolji način za ohladiti se i opustiti je uz hladni napitak i dobre filmove. Upravo zbog toga smo vam pripremili maraton filmova koji će cijeloga srpnja biti na vašim malim ekranima svake subote.

Jedna od najpoznatijih zvijezda našeg doba, Samuel L. Jackson, čovjek je s mnogo lica, mnogo frizura, mnogo imidža i mnogo krinki. Bilo da je riječ o otkačenom, bombastičnom izgledu s izbijeljenom, kratko ošišanom kosom u filmu Skakač, ruralnom šiku u filmu Jecaji u tami ili njegovom 'izgledu čestitog predstavnika zakona' u Pregovaraču, S.L.J. je dokaz da čovjeka ne čine odijelo, izgled ni stil, već odlučnost da se u potpunosti unese u ulogu lika koji je dosljedan i obavlja posao do kraja.

U srpnju vam donosimo listu filmova posvećenih glumcu Samuelu L. Jacksonu koje možete pogledati u sklopu tematskog bloka Ljeto uz hitove Samuela L. Jacksona, svake subote u srpnju, od subote 2. srpnja u 21:00 sat samo na programu TV1000:

Pregovarač
Subota, 2. srpnja u 21:00 sat
Iskusni policijski pregovarač Danny Roman, koji sebe želi osloboditi lažnih optužbi, u poslovnoj zgradi uzima skupinu ljudi za taoce kako bi dobio na vremenu potrebnom da otkrije istinu.

Skakač
Subota, 9. srpnja u 21:00 sat
Tinejdžer s teleportacijskim sposobnostima odjednom se nađe usred jednog starog rata.

Zmije u avionu
Subota, 16. srpnja u 21:00 sat
Kad se zmije otrovnice razmile po avionu na transpacifičkom letu, zadatak je FBI-jevog agenta Nevillea Flynna da osujeti uvrnuti plan ubojice da eliminira ključnog svjedoka na predstojećem suđenju.

Jecaji u tami
Subota, 23. srpnja u 21:00 sat
Bogobojazni blues glazbenik zbliži se s neobuzdanom mladom ženom koja je kao dijete pretrpjela spolno zlostavljanje pa posvuda traži ljubav, no nigdje je uistinu ne nalazi.

Vrijeme ubijanja
Subota, 30. srpnja u 21:00 sat
Mladi odvjetnik brani crnog radnika optuženog za ubojstvo dvojice bijelaca koji su silovali njegovu 10-godišnju kćer, što potakne nasilnu odmazdu i osvetu Ku Klux Klana.

Komentari
Neregistrirani korisnik (nemate pravo komentiranja)
 
Povezane vijesti
Najnovije vijesti

Postavke privatnosti  •  Oglašavanje  •  Impressum  •  Kontakt  •  Uvjeti korištenja  •  Za Webmastere  •  Facebook  •  Twitter
© 2008 - 2024 Moj TV Portal d.o.o. | mojtv.hr - mojtv.net - tv spored - tv program Moj TV - TV Program za 200+ kanala