Moj TV - TV Program za 200+ kanala
Radio Box


Video: Black Eyed Peas pretukli Pereza Hiltona?
Veliki incident na dodjeli kojom je dominirala Lady GaGa, odnosno njezin eksplozivni grudnjak

Video: Black Eyed Peas pretukli Pereza Hiltona?

PIŠE: Dario Petruševski

Dodjela nagrada MuchMusic u Torontu prerasla je u pravi skandal nakon incidenta u kojem su sudjelovali poznati celebrity bloger Perez Hilton te članovi još poznatije grupe Black Eyed Peas. Nekoliko sati nakon tučnjave na portale su krenule kontradiktorne informacije, pa su sudionici okršaja u video postovima ispričali različite verzije događaja. Ipak, jedno je jasno - Black Eyed Peas ne podnose negativne kritike.
 
 
Sve je počelo uoči dodjele, kad je Fergie iz Black Eyed Peasa prišla Perezu Hiltonu i izrazila nezadvoljstvo zbog negativnih kritika koje im je na svom blogu uputio na račun novog singla "Boom Boom Pow". Nekoliko sati kasnije, jedan od članova grupe ga je, zamislite, gurnuo ramenom, a sve je kulminiralo ispred jednog noćnog kluba, ispred kojeg ga je menadžer grupe nekoliko puta opalio šakom u oko. Iako je većina svjedoka potvrdila Perezovu verziju priče, Will.I.Am iz Black Eyed Peasa ispričao je nešto sasvim drugačije.
 
"Udario ga je netko od obožavatelja u gužvi. Sve ovo ispričao je samo da privuče pozornost", izjavio je Will.I.Am i dodao kako je bloger lažnu informaciju "raspalio" po Twitteru samo da bi im sabotirao karijeru. Perez Hilton je menadžera grupe prijavio policiji zbog napada, a Will.I.Ama zbog prijetnji. Iako su Black Eyed Peas tražili da ih više ne spominje na svom blogu, Hilton, pravog imena Mario Lavandera, im je poručio: "Fergie, ti si jebena kuja, a Will.I.Am je prokleta kukavica i lažljivac!".
 
 
Skandal se, srećom za izvođače i laureate na dodjeli nagrada, dogodio nakon showa, pa nije zasjenio spektakularne izvedbe. To se u prvom redu odnosi na Lady GaGu, o kojoj se najviše pričalo na "sajmu zvijezda" u Torontu. Nakon što je pažnju danima plijenila ekstravagantnim odjevnim kombinacijama, u izvedbi hita "Love Game" joj je eksplodirao grudnjak, što joj je osiguralo nove naslovnice.
 
Komentari
Neregistrirani korisnik (nemate pravo komentiranja)
 
Povezane vijesti
Najnovije vijesti

Postavke privatnosti  •  Oglašavanje  •  Impressum  •  Kontakt  •  Uvjeti korištenja  •  Za Webmastere  •  Facebook  •  Twitter
© 2008 - 2024 Moj TV Portal d.o.o. | mojtv.hr - mojtv.net - tv spored - tv program Moj TV - TV Program za 200+ kanala