Moj TV - TV Program za 200+ kanala
Radio Box


Gugu Mbatha-Raw otkriva vlastite tajne u najavi za seriju Surface
Nova uzbudljiva triler serija na Apple TV+ donosi priču o ženi koja gubi pamćenje

Gugu Mbatha-Raw otkriva vlastite tajne u najavi za seriju "Surface"

Apple TV+ je predstavio trailer za svoju nadolazeću triler seriju Surface, u kojoj glavnu ulogu ima Gugu Mbatha-Raw, kao žena koja gubi pamćenje nakon pokušaja samoubojstva. No kako se polako počne prisjećati događaja koji su prethodili tom pokušaju samoubojstva, ona shvaća kako se možda ipak nije željela ubiti.

Napeti trailer za Surface pokazuje nam Sophie (Mbatha-Raw) u očajničkoj potrazi za samom sobom pomoću tehnike regresije na terapiji. No kako nema nikakvih sjećanja svog života prije navodnog pokušaja ubojstva, teško joj je odrediti što je zapravo stvarno.

Službeni opis serije najavljuje uzbudljivu radnju:

Smještena u visoko društvo San Francisca, serija Surface prati Sophie, ženu koja je pretrpjela traumatičnu ozljedu glave koja je rezultirala ekstremnim gubitkom pamćenja, što je rezultat navodnog pokušaja samoubojstva. Kako Sophie kreće na putovanje da složi djeliće svog života  uz pomoć svog muža i prijatelja, počinje se propitivati je li istina koju joj predstavljaju zaista istina koju je živjela. Kroz zaplete i preokrete, i neočekivani ljubavni trokut, ovaj seksi, uzbudljivi triler postavlja pitanje: što kada bismo se jedan dan probudili bez znanja svojih vlastitih tajni? Surface je priča o otkrivanju samog sebe koja se pita je li nam već određeno tko smo ili možemo sami odabrati svoj identitet?

Seriju Surface stvorila je Veronica West, a osim Mbathu-Raw u glavnoj ulozi, u seriji također glume Oliver Jackson-Cohen, Stephan James, Ari Graynor, Marianne Jean-Baptiste, François Arnaud i Millie Brady.

Apple TV+ će prve tri epizode nove serije prikazati 29. srpnja.

M.M.K.

Komentari
Neregistrirani korisnik (nemate pravo komentiranja)
 
Povezane vijesti
Najnovije vijesti

Postavke privatnosti  •  Oglašavanje  •  Impressum  •  Kontakt  •  Uvjeti korištenja  •  Za Webmastere  •  Facebook  •  Twitter
© 2008 - 2024 Moj TV Portal d.o.o. | mojtv.hr - mojtv.net - tv spored - tv program Moj TV - TV Program za 200+ kanala