Moj TV - TV Program za 200+ kanala
Radio Box


Christian Bale otkrio nešto neobično na premijeri Thor: Love and Thunder
Za 10 dana gledat ćemo ga kao negativca u novom "Thoru", a tvrdi da još nije pogledao Batmana s Pattinsonom

Christian Bale otkrio nešto neobično na premijeri "Thor: Love and Thunder"

Foto: YouTube

Christian Bale je glumio Viteza tame u trilogiji Christophera Nolana, ali čini se kako najnovijeg Batmana Roberta Pattinsona u režiji Matta Reevesa još nije vidio.

Na premijeri svog novog filma Thor: Love and Thunder u Hollywoodu, svoje prve MCU uloge, otkrio je nešto nevjerojatno: još nije pogledao najnovijeg Batmana u novoj franšizi. "Slušajte, zapravo je nevjerojatno koliko malo filmova ja pogledam. Sa svakim redateljem s kojim radim kad im kažem da sam pogledao tek pokoji njihov film uvijek mi kažu 'Ti se šališ?!' Volim uživati u filmovima pa ih ne gledam previše. No, siguran sam da ću ovaj pogledati. Robert je divan glumac", rekao je u intervjuu za Variety.

U četvrtom Thoru Bale se našao u ulozi galaktičkog ubojice poznatog kao Gorr the God Butcher koji traži istrebljenje bogova, glumački partneri su mu naravno Chris Hemsworth, Natalie Portman i Tessa Thompson, a film je režirao Taika Waititi.

"Uvijek pogledam tko režira film, tko su ljudi uključeni u projekt, je li to dobra priča, hoću li ja imati nešto od toga. S ovim filmom su moja djeca bila ta koja su mi rekla da ga svakako snimim – i ja sam pristao. Došao sam raditi s Taikom, Chrisom, Natalie, Tessom i ostalima, te sam pomislio kako to neće funkcionirati, ali na kraju su moja djeca bila u pravu", dodao je.

Thor: Love and Thunder na hrvatskom tržištu nosi naslov Thor: Ljubav i Grom i u kina nam stiže 7. srpnja.

D.Ž.

Komentari
Neregistrirani korisnik (nemate pravo komentiranja)
 
Povezane vijesti
Najnovije vijesti

Postavke privatnosti  •  Oglašavanje  •  Impressum  •  Kontakt  •  Uvjeti korištenja  •  Za Webmastere  •  Facebook  •  Twitter
© 2008 - 2024 Moj TV Portal d.o.o. | mojtv.hr - mojtv.net - tv spored - tv program Moj TV - TV Program za 200+ kanala