Moj TV - TV Program za 200+ kanala
Radio Box


Helen Mirren i Gillian Anderson u prvoj najavi za White Bird: A Wonder Story
Inspirativna drama snimljena je prema istoimenom romanu R. J. Palacio i nastavlja se na "Čudo" iz 2017.

Helen Mirren i Gillian Anderson u prvoj najavi za "White Bird: A Wonder Story"

Foto: YouTube

Helen Mirren i Gillian Anderson predvode glumačku ekipu novog filma, inspirativne ratne drame White Bird: A Wonder Story koja je jučer dobila svoj prvi trailer.

Drama je snimljena prema istoimenom bestseleru R. J. Palacio koja je autorica i romana Čudo (Wonder) prema kojem je snimljena uspješna, dirljiva drama istog naziva s Julijom Roberts i Owenom Wilsonom.

White Bird novo je poglavlje prethodne drame, odnosno njezin spin off ili nastavak, pa čak i prequel, te prati Juliana kojeg smo upoznali u Čudu (ponovno ga glumi Bryce Gheisar) koji se bori kako bi negdje pripadao nakon što je bio izbačen iz prethodne škole jer je maltretirao Auggieja Pullmana (glumio ga je Jacob Tremblay). Kako bi mu pomogla da ponovno bude sretan i nađe sebe, njegova će mu baka (Helen Mirren) ispričati vlastitu priču o hrabrosti: kao djevojčicu (Ariella Glaser) u nacistički okupiranoj Njemačkoj jedan dječak (Orlando Schwerdt) ju je spasio od opasnosti. Gillian Anderson nalazi se u ulozi dječakove majke koja će također riskirati sve kako bi spasila djevojčicu. Baš kao Čudo, ovo je priča o tome kako samo jedan čin ljubaznosti može živjeti zauvijek.

Režiju potpisuje Marc Forster (Christopher Robin, San za životom), adaptaciju scenarija napravio je Mark Bomback, a u ostalim ulogama su Olivia Ross, John Bubniak i Jo Stone-Fewings.

White Bird: A Wonder Story u kina diljem svijeta stiže 14. listopada.

D.Ž.

Komentari
Neregistrirani korisnik (nemate pravo komentiranja)
 
Povezane vijesti
Najnovije vijesti

Postavke privatnosti  •  Oglašavanje  •  Impressum  •  Kontakt  •  Uvjeti korištenja  •  Za Webmastere  •  Facebook  •  Twitter
© 2008 - 2024 Moj TV Portal d.o.o. | mojtv.hr - mojtv.net - tv spored - tv program Moj TV - TV Program za 200+ kanala