Moj TV - TV Program za 200+ kanala
Radio Box


TV Preporuke dana – Petak 24.6.
Pred nama je još jedan krimi petak što se tiče serija, emisija sa Zoranom Šprajcem uz nekoliko novijih, odličnih filmova

TV Preporuke dana – Petak 24.6.

Foto: YouTube

U nastavku pogledajte što smo za vas izdvojili od emisija, serija i filmova u večernjem terminu u petak, 24. lipnja.

SERIJE / EMISIJE

Sommerdahlova ubojstva, HTV 2 u 21:20 sati
Majka koja je živjela pod velikim pritiskom pronađena je mrtva na mjesnoj tržnici. Dan i Flemming otkrili su da je žena dobila na lotu te da je bila žrtva bračne prijevare. Uz velike napore uspijevaju uhvatiti prevarantovog suradnika i ljubavnika.

Stanje nacije, RTL u 22:15 sati
Ovo je politička satira - žanr koji najbolje pristaje Zoranu Šprajcu upravo zbog njegova sarkastičnog i ironičnog načina obrađivanja tema, javnog prozivanja i postavljanja pitanja čiji odgovori zanimaju sve nas.

Nijemi svjedok, HTV 2 u 22:55 sati
Tinejdžeri se vozikaju ukradenim automobilom i udare u betonski stup na višekatnom parkiralištu. Nakon sudara pobjegnu, a iz oštećenog stupa izviri lubanja.

FILMOVI

Tully, HTV 1 u 20:10 sati
Film prati mladu majku Marlo, koja jedva preživljava iz dana u dan uz troje djece, od koje je jedno novorođenče. Od brige za djecu, pospremanja, pranja, spremanja večere i ostalih kućanskih poslova, Marlo jedva dočeka večer, a od muža baš i nema prevelike pomoći. Jednoga dana brat joj odluči unajmiti noćnu dadilju. U početku neodlučna, Marlo se na kraju veže za pažljivu i punu iznenađenja mladu dadilju imena Tully.

Onaj osjećaj kad, HTV 1 u 22:25 sati
Zac Efron, Miles Teller i Michael B. Jordan glume u komediji o trojici najboljih prijatelja koji se nađu ondje gdje smo svi bili – u onom zbunjujućem trenutku u svakome ljubavnom odnosu kada morate odlučiti kamo to vodi.

Projekt Lazarus, RTL u 22:55 sati
Potresan i zastrašujući triler o muškarcu koji biva lišen svega što je ikada volio. Kako bi vratio svoj život i svoju obitelj, morat će se suočiti s preprekama mističnog podrijetla, izdržati bezbrojne kušnje vjere, boriti se s vlastitim razumom i istražiti dubinu i snagu svoje duše.

Party života, Nova TV u 23:35 sati
Svježe rastavljena nakon 23 godine braka, mama u 40-ima, Deanna, odlučuje napokon steći diplomu i pridružuje se kćeri Maddie na koledžu. Ondje na svoj način uživa u slobodi, zabavi i momcima iz bratstva otkrivajući svoje pravo ja.

KOMPLETAN TV PROGRAM

D.Ž.

Komentari
Neregistrirani korisnik (nemate pravo komentiranja)
 
Povezane vijesti
Najnovije vijesti

Postavke privatnosti  •  Oglašavanje  •  Impressum  •  Kontakt  •  Uvjeti korištenja  •  Za Webmastere  •  Facebook  •  Twitter
© 2008 - 2024 Moj TV Portal d.o.o. | mojtv.hr - mojtv.net - tv spored - tv program Moj TV - TV Program za 200+ kanala