Moj TV - TV Program za 200+ kanala
Radio Box


Hande Ercel i Kerem Bursin iz hit-serije 'Miriše na ljubav' televizijski su ljubavni par koji će osvojiti gledatelje!
Ljeto na RTL-u donosi pravu ljubavnu poslasticu o paru koji se pretvaraju da su zaručeni

Hande Ercel i Kerem Bursin iz hit-serije 'Miriše na ljubav' televizijski su ljubavni par koji će osvojiti gledatelje!

Od ponedjeljka, 27. lipnja u 21.15 sati na RTL-u s prikazivanjem počinje popularna turska serija Miriše na ljubav (Sen Çal Kapımı), koja je zahvaljujući zanimljivoj ljubavnoj priči i odličnoj glumačkoj postavi ubrzo postala jedna od najgledanijih turskih serija diljem svijeta.

Radnja serije prati skromnu, ali impulzivnu djevojku Edi Yıldız (Hande Erçel) koja je rano ostala bez roditelja pa se odmalena naučila boriti sama za sebe i svoje snove te uspješnog, pomalo arogantnog i egocentričnog poduzetnika Serkanu Bolatu (Kerem Bürsin) kojeg kroz život vodi logika i razum. Kako bi oboje dobili ono što žele - Eda svoju priliku za stipendijom, obrazovanjem i boljim životom, a Serkan svoju bivšu djevojku koja se iznenada zaručila s drugim, pristaju na nesvakidašnji dogovor - odluče se pretvarati da su zaručeni i tad počinje pravi zaplet ove planetarno popularne serije.

Glavna glumica, inače poznata turska zvijezda Hande Ercel, rođena je 24. studenoga 1993. u gradu Balikesiru u Turskoj koja se, uz glumu, još bavi i modelingom. Naime, ova lijepa glumica karijeru je započela kao model, osvojila je mnoge titule na natjecanjima ljepote, a potom se 2013. odlučila okušati u glumi te je svojom ljepotom i talentom ubrzo osvojila srca milijuna gledatelja diljem svijeta. Studirala je na Sveučilištu likovnih umjetnosti Mimar Sinan, na Odsjeku za tradicionalnu tursku umjetnost, a prvi televizijski angažman dobila je igranjem u TV seriji Çalıkuşu.

Uz sjajnu Hande, koja tumači lik Ede, glavna muška uloga pripala je Keremu Bursinu, svjetski priznatom turskom glumcu. Kerem je rođen 4. srpnja 1987. u Istanbulu, a živio je u raznim zemljama poput Škotske, Indonezije, Ujedinjenih Arapskih Emirata te SAD-a. Nakon što je završio studij komunikacije i umjetnosti na Emerson Collegeu u SAD-u, Kerem je počeo glumiti u brojnim ulogama u Los Angelesu da bi se potom preselio natrag u Istanbul, gdje je nastavio svoju uspješnu glumačku karijeru te osvojio brojne nagrade za svoja ostvarenja. Uz to, Bursin se okušao i u manekenstvu te slovi za jednog od najzgodnijih turskih glumaca. Iako je njegov atraktivan izgled osvojio srca brojnih obožavateljica, njegovo je srce, pak, ukrala kolegica sa seta serije Miriše na ljubav.

Naime, glavne zvijezde ovog globalnog televizijskog hita svoj su ljubavni odnos iz serije prenijeli i u stvaran život te tako postali jedan od najomiljenijih parova publike, ali i tabloida. Međutim, njihova je veza trajala oko godinu dana, nakon čega je iznenada prekinuta dok se pravi razlog njihova rastanka i dalje nagađa.

Intrigantnu ljubavnu priču Ede Yildiz i Serkana Bolata s Hande Ercel i Keremom Bursinom u glavnim ulogama pratite u pravoj ljetnoj televizijskoj poslastici Miriše na ljubav, koja s prikazivanjem počinje 27. lipnja u 21.15 sati samo na RTL-u!

Komentari
Neregistrirani korisnik (nemate pravo komentiranja)
 
Povezane vijesti
Najnovije vijesti

Postavke privatnosti  •  Oglašavanje  •  Impressum  •  Kontakt  •  Uvjeti korištenja  •  Za Webmastere  •  Facebook  •  Twitter
© 2008 - 2024 Moj TV Portal d.o.o. | mojtv.hr - mojtv.net - tv spored - tv program Moj TV - TV Program za 200+ kanala