Moj TV - TV Program za 200+ kanala
Radio Box


Guy Ritchie radi igranu adaptaciju Herkula
Još jedan Disneyjev animirani klasik dobit će svoju igranu verziju uz Ritchiejevu režiju

Guy Ritchie radi igranu adaptaciju "Herkula"

Foto: DepositPhotos

Već duži niz godina Disney svoje animirane klasike ponovno vraća u život igranim adaptacijama. Od Pepeljuge do Kralja lavova, mnogobrojni su klasici doživjeli novu adaptaciju. S obzirom na to da je Disneyjeva animirana biblioteka prepuna izvrsnih filmova, čini se kako nemaju namjeru s tim igranim adaptacijama prestati. Najnoviji projekt koji im je u planu jest Heraklo, a redateljske palice primit će se Guy Ritchie.

Ostale informacije vezane uz nadolazeći projekt za sada nisu otkrivene. Još nisu odabrani glumci niti je određen datum izlaska. Znamo da je Dave Callaham napravio prvu verziju scenarija te da se Disney trenutno nalazi u procesu pronalaska scenarista za film.

Originalni je animirani film izašao 1997. godine i bio je posljednji Disneyjev film u Renesansnoj eri koja je započela 1989. filmom Mala sirena. Uz priču o junaku koji otkriva da se pravi junak ne mjeri po tome koliko je jak, nego po tome kolika je snaga njegova srca animirani je film donio, kao i ostali Disneyjevi animirani hitove, niz pjesama koje su ostale zapamćene i danas, a i po glumačkoj ekipi koju su činili Danny DeVito, James Woods i Tate Donovan kao Heraklo.

Ritchie je kao redatelj poznat po svojim jedinstvenim pričama i vizualnom stilu. Iako je poznatiji po svojim akcijskim crnim komedijama, ipak je već imao prilike baviti se sličnim projektom kada je 2019. režirao igranu adaptaciju Aladdina. Isprva su svi sa skepsom gledali na odabir Ritchieja za režiju obiteljskog filma, ali je ipak opravdao Disneyjevo povjerenje te je Aladdin postao prvi Ritchiejev film koji je prešao milijardu dolara zarade stoga ne iznenađuje da su ga angažirali za još jednu adaptaciju.

Sve ostale detalje o novoj igranoj adaptaciji Disneyjevog animiranog klasika očekujemo doznati u narednim mjesecima.

M.M.K.

Komentari
Neregistrirani korisnik (nemate pravo komentiranja)
 
Pogledaj sve komentare (2)
Povezane vijesti
Najnovije vijesti

Postavke privatnosti  •  Oglašavanje  •  Impressum  •  Kontakt  •  Uvjeti korištenja  •  Za Webmastere  •  Facebook  •  Twitter
© 2008 - 2024 Moj TV Portal d.o.o. | mojtv.hr - mojtv.net - tv spored - tv program Moj TV - TV Program za 200+ kanala