Moj TV - TV Program za 200+ kanala
Radio Box


7. sezona serije Workin’ Moms stiže 2023., ali bit će posljednja
Catherine Reitman razveselila je objavom kako se radi nova sezona hit serije, ali obožavatelji se nisu nadali da će to biti i kraj serije

7. sezona serije "Workin’ Moms" stiže 2023., ali bit će posljednja

Foto: YouTube

Popularna humoristična dramska serija Workin’ Moms koja progovara o važnim problemima uz majčinstvo dolazi svom kraju.

Autorica i glavna glumica u seriji Catherine Reitman na svojim je društvenim mrežama objavila kako rade na sedmoj sezoni, ali da će ta ujedno biti i posljednja. Serija je oduševila gledatelje diljem svijeta jer progovara o svim (mračnim) kutovima majčinstva i gleda na ženu iz svih pozicija: kao majku, partnericu i prijateljicu.

„Svim našim divnim obožavateljima želim reći da je stvaranje ove serije bilo putovanje mog života. Philip i ja smo odmah kliknuli, prvi dan prve sezone, s tromjesečnom bebom i dvogodišnjakom, i samo smo gledali kako ćemo nastaviti pričati priče o četiri majke sa svim manama koje su se usudile biti više od isključivo majki koje ostaju kod kuće. Svakodnevni odlazak na posao, bilo da se radilo o sobi punoj nevjerojatnih scenarista, ili setu punom fantastične glumačke postave i sve to uz divnu produkcijsku ekipu – sve to mi je pokazalo koliko je važno pričati priče koje imaju značenje, uz ljude koji to shvaćaju“, iskrena je Reitman te dodaje kako svaka priča mora imati svoj kraj. „S puno ljubavi i zahvalnosti objavljujem da radimo sedmu sezonu koja će biti zadnja“, dodala je te zahvalila CBC-ju i Netflixu na povjerenju za seriju o najmračnijim kutovima majčinstva.

Sedma sezona nastavit će se na kraj šeste sezone s glavnim junakinjama koje se moraju suočiti s demonima iz prošlosti kako bi sretnije koračale u budućnost. U glavnim ulogama uz Reitman kao Kate Foster su Dani Kind kao Anne, Jessalyn Wanlim kao Jenny, Philip Sternberg kao Nathan, Ryan Belleville kao Lionel, Sarah McVie kao Val, Sadie Munroe kao Alice, Peter Keleghan kao Richard, Nikki Duval kao Rosie i Enuka Okuma kao Sloane Mitchell.

Serija Workin’ Moms dolazi od kanadske kuće CBC Television, a od sredine treće sezone stigla je i na Netflix na kojem se može pogledati svih šest dosadašnjih sezona. Sedma sezona snimat će se u Torontu, a očekujemo je na zimu 2023. godine.

D.Ž.

Komentari
Neregistrirani korisnik (nemate pravo komentiranja)
 
Povezane vijesti
Najnovije vijesti

Postavke privatnosti  •  Oglašavanje  •  Impressum  •  Kontakt  •  Uvjeti korištenja  •  Za Webmastere  •  Facebook  •  Twitter
© 2008 - 2024 Moj TV Portal d.o.o. | mojtv.hr - mojtv.net - tv spored - tv program Moj TV - TV Program za 200+ kanala