Moj TV - TV Program za 200+ kanala
Radio Box


Peter Capaldi i Cush Jumbo u novoj seriji Criminal Record
Apple TV+ triler serija krenula je s produkcijom

Peter Capaldi i Cush Jumbo u novoj seriji "Criminal Record"

Foto: Depositphotos

Zvijezde serija Doktor Who Peter Capaldi i Dobra bitka Cush Jumbo predvodit će glumačku ekipu nove triler serije Criminal Record streaminga Apple TV+.

Radnja serije smještena je u London, a Capaldi i Jumbo glume detektive uvučene u rat nakon anonimnog telefonskog poziva koji ih dovede u sukob zbog starog slučaja ubojstva. Ideju potpisuje za nagradu BAFTA nominiran Paul Rutman (Vera), režiju dobitnik BAFTA nagrade Jim Loach (Save Me Too), a produkcija je trenutno u tijeku u Londonu.

Jumbo je dobila ulogu detektivke June Lenker, mlade žene na početku perspektivne karijere, a Capaldi glavnog inspektora Daniela Hegartyja, iskusnog detektiva koji će napraviti sve kako bi zaštitio svoj posao i nasljeđe. Uz ove likove serija će se baviti problemima vezanim uz rasu, institucije te nastojanje da se nađe zajednički jezik u polariziranoj Britaniji.

Capaldi nas je osvojio kao 12. Doktor u seriji Doktor Who, a zadnje smo ga mogli gledati u Gunnovom Odredu otpisanih kao Gaiusa Grievesa / The Thinkera te prošle godine u biografskoj drami Benediction. Jumbo je možda najpoznatija u ulozi odvjetnice Lucce Quinn u CBS-ovoj drami Dobra žena i spin off-u Dobra bitka, ima i poveznicu sa serijom Doktor Who jer je glumila Lois Habiba u trećoj sezoni spin off-a Torchwood, a nedavno se pojavila u Netflixovoj mini seriji Stay Close.

Serija Criminal Record imat će osam epizoda, ali još nije poznato kad je možemo očekivati na streamingu.

D.Ž.

Komentari
Neregistrirani korisnik (nemate pravo komentiranja)
 
Povezane vijesti
Najnovije vijesti

Postavke privatnosti  •  Oglašavanje  •  Impressum  •  Kontakt  •  Uvjeti korištenja  •  Za Webmastere  •  Facebook  •  Twitter
© 2008 - 2024 Moj TV Portal d.o.o. | mojtv.hr - mojtv.net - tv spored - tv program Moj TV - TV Program za 200+ kanala