Moj TV - TV Program za 200+ kanala
Radio Box


TV Preporuke dana – Subota 18.6.
Odlična filmska subota uz jednu TV premijeru i ostale odlične komedije i akcijske filmove

TV Preporuke dana – Subota 18.6.

Foto: YouTube

U nastavku pogledajte što smo za vas izdvojili od emisija, serija i filmova u večernjem terminu u subotu, 18. lipnja.

SERIJE / EMISIJE

Jamestown, HTV 2 u 22:25 sati
Mercy i Pepper gradu donesu radost, ali suparništvo među Sharrowima dostiže vrhunac. Jocelyn pred Yeardleyja stavlja posljednji izazov koji će promijeniti njihove sudbine.

Domovina, HTV 2 u 23:15 sati
Saul pronalazi neočekivanog saveznika. Carrie također.

FILMOVI

Prvi vitez, Doma TV u 19:55 sati
Legendarni Sean Connery i slavni Richard Gere dva su velika ratnika čija će najvažnija bitka ipak biti vođena za ljubav u ovoj epskoj romantičnoj priči o ljubavu, časti, odanosti i izdaji.

Jurski svijet: Pad kraljevstva - TV PREMIJERA, RTL u 20:10 sati
Baš kad ste se udomaćili u Jurski svijet toliko da pomislite kako Vas ondje više ništa ne može iznenaditi – pripremite se ostati bez daha! Fantastični svijet dinosaura u novom nastavku publici donosi više akcije, avanture i adrenalina no ikad.

Moje grčko vjenčanje, HTV 1 u 20:10 sati
Svi u obitelji Portokalos brinu se za Toulu koja je neudata, a njoj je dosta posla u restoranu roditelja i spremna je na promjenu. Nakon što se ipak zaposli u tetkinoj putnoj agenciji zaljubljuje se u Iana, učitelja koji je visok, zgodan i sasvim sigurno nije Grk.

2 Igrača, Nova TV u 20:15 sati
Dvojica američkih agenata iz dvije različite Vladine agencije na tajnim su zadacima i slučajno vode istragu jedan o drugome, što ih dovede do toga da ukradu novac od mafije. Međutim, tek nakon toga shvate da ih je mafija zapravo navela da ukradu 50 milijuna dolara od CIA-e.

Otok, RTL 2 u 20:15 sati
Dvoje glavnih glumaca, Ewan McGregor i Scarlett Johansson, uloge mladih klonova odglumili su vrlo dobro. Zapaženu ulogu ostvario je veliki američki glumac Steve Buscemi kao anarhoidni James McCord.

Elitni ubojice, HTV 1 u 22:25 sati
Profesionalni ubojice nalaze su u Meksiku na zadatku. Nenamjerno Danny ubije metu, iako čovjeka nije planirao eliminirati ispred njegovog djeteta, te bježi s mjesta zločina. Potresen čitavom situacijom odluči se povući u svoju rodnu Australiju.

Planina između nas, RTL u 22:40 sati
Zaglavivši nakon tragične avionske nesreće, dvoje stranca mora se povezati kako bi preživjeli ekstremne uvjete izolirane snijegom prekrivene planine.

Čovjek od čelika, Nova TV u 0:10 sati
Uloga Supermana povjerena je mladom Henryu Cavillu, a čitava ekipa pršti od zvučnih imena. Okosnicu priče znaju apsolutno svi, a jednako tako i iščekuju novo uprizorenje omiljenog superjunaka.

KOMPLETAN TV PROGRAM

D.Ž.

Komentari
Neregistrirani korisnik (nemate pravo komentiranja)
 
Povezane vijesti
Najnovije vijesti

Postavke privatnosti  •  Oglašavanje  •  Impressum  •  Kontakt  •  Uvjeti korištenja  •  Za Webmastere  •  Facebook  •  Twitter
© 2008 - 2024 Moj TV Portal d.o.o. | mojtv.hr - mojtv.net - tv spored - tv program Moj TV - TV Program za 200+ kanala