Moj TV - TV Program za 200+ kanala
Radio Box


TV Preporuke dana – Petak 17.6.
Pred nama je još jedan krimi petak što se tiče serija, emisija sa Zoranom Šprajcem uz nekoliko zanimljivih filmova

TV Preporuke dana – Petak 17.6.

Foto: YouTube

U nastavku pogledajte što smo za vas izdvojili od emisija, serija i filmova u večernjem terminu u petak, 17. lipnja.

SERIJE / EMISIJE

Mrtvozornica, HTV 2 u 20:05 sati
Mala skupina lovaca na blago pretražuje polja uz vrhove stijena. Vrijeme se pogoršava pa Ray predlaže da prestanu, no Errol to odbija. Ostali se baš spremaju otići kad Errolov detektor zapišti.

Sommerdahlova ubojstva, HTV 2 u 20:55 sati
Ugledni policijski istražitelj Dan Sommerdahl voli svoju suprugu Marianne s kojom je u braku 25 godina. Ona radi kao glavna kriminalistička tehničarka u istom okrugu i u istoj zgradi kao Dan.

Stanje nacije, RTL u 22:15 sati
Politička je satira - žanr koji najbolje pristaje Zoranu Šprajcu, kažu iz RTL-a.

Nijemi svjedok, HTV 2 u 22:30 sati
Na željezničkoj pruzi u Londonu pronađeno je tijelo žene s teškim opeklinama od strujnog udara. Prilikom obdukcije na tijelu otkrivaju brojne stare i nove ozljede što upućuje da je godinama zlostavljana, vjerojatno unutar obitelji.

FILMOVI

Hollywoodski murjaci, HTV 1 u 20:10 sati
Iskusni detektiv Joe Gavilan (Harrison Ford) uspješan je u svom poslu, ali privatni život mu se raspada. Njegova mladog partnera K.C. Caldena (Josh Hartnett) više zanima honorarni posao učitelja joge i buduća karijera glumca nego ubojstvo koje istražuju.

Automata, RTL u 22:50 sati
Jacq Vaucan agent moćne korporacije specijalizirane za razvoj robota i sličnih tehnologija. Njegov zadatak je istraživanje slučajeva u kojima su roboti prekršili prvi protokol i naudili ljudima. No, tijekom naizgled rutinske istrage, Jacq će otkriti nešto što bi zauvijek moglo promijeniti odnos čovjeka i robota.

Ta luda ljubav, Nova TV u 23:30 sati
Steve Carell, Ryan Gosling i Emma Stone pojavljuju se u glavnim ulogama u ovoj hit romantičnoj komediji redateljskog dvojca Glenn Ficarra i Johna Requa.

Vrana, HTV 1 u 23:45 sati
Poetičnog gitaristu Erica Dravena godinu nakon sto su on i njegova zaručnica ubijeni vrana vraća u život. Vodi ga kroz zemlju živih skroz do njegovih ubojica. Eric se osvećuje ljudima koji u odgovorni za smrt njega i njegove zaručnice.

KOMPLETAN TV PROGRAM

D.Ž.

Komentari
Neregistrirani korisnik (nemate pravo komentiranja)
 
Povezane vijesti
Najnovije vijesti

Postavke privatnosti  •  Oglašavanje  •  Impressum  •  Kontakt  •  Uvjeti korištenja  •  Za Webmastere  •  Facebook  •  Twitter
© 2008 - 2024 Moj TV Portal d.o.o. | mojtv.hr - mojtv.net - tv spored - tv program Moj TV - TV Program za 200+ kanala