Moj TV - TV Program za 200+ kanala
Radio Box


Dakota Johnson u ljubavnom trokutu u filmu Persuasion
Netflix je predstavio trailer za svoju nadolazeću adaptaciju romana Jane Austen

Dakota Johnson u ljubavnom trokutu u filmu "Persuasion"

Netflix je objavio novi trailer za svoj nadolazeći film Persuasion, koji će nas odvesti na emotivno putovanje ljubavi i gubitka one prave osobe. Persuasion je romantična povijesna drama koja pobliže opisuje otkrivanje ljubavi jedne mlade Engleskinje, Anne Elliot (Dakota Johnson) u odnosu na drugu priliku s čovjekom kojeg je voljela u mladosti.

Trailer počinje s Anne i čovjekom kojeg voli, mornaričkim kapetanom Frederickom Wentworthom (Cosmo Jarvis), uz priču kako su bili zaljubljeni i planirali vjenčanje. No njena obitelj nagovorila ju je da odustane od udaje.

Njen je otac vrlo tašt čovjek pun sebe, isto kao i njene sestre. U osam godina nakon prekida s Frederickom, Anne se bori sama sa sobom jer ne može prestati misliti na galantnog kapetana. Kad se on napokon vrati njihov je susret zabavan, ali njihovu ponovno pokrenutu ljubavnu priču prekine dolazak njenog drugog udvarača, gospodina Elliota (Henry Golding). Anne sada mora odlučiti hoće li dati priliku novoj budućnosti ili dati drugu šansu čovjeku iz svoje prošlosti.

Persuasion je najnovija filmska adaptacija istoimenog romana Jane Austen. Priča prati put mlade žene koju prisile da prekine s čovjekom kojeg voli iz jednostavnog razloga, što on nije zadovoljavajućeg društvenog statusa. Film otkriva što se dogodi kada društvo nameće s kime bismo trebali biti.

Scenarij i adaptaciju romana napravili su Alice Victoria Winslow i Ron Bass, a redateljsku palicu drži britanska filmašica Carrie Cracknell, kojoj je ovo filmski redateljski prvijenac.

Najnovija adaptacija djela Jane Austen na Netflix bi trebala stići 15. srpnja.

M.M.K.

Komentari
Neregistrirani korisnik (nemate pravo komentiranja)
 
Povezane vijesti
Najnovije vijesti

Postavke privatnosti  •  Oglašavanje  •  Impressum  •  Kontakt  •  Uvjeti korištenja  •  Za Webmastere  •  Facebook  •  Twitter
© 2008 - 2024 Moj TV Portal d.o.o. | mojtv.hr - mojtv.net - tv spored - tv program Moj TV - TV Program za 200+ kanala