Moj TV - TV Program za 200+ kanala
Radio Box


Šuška se: Lady Gaga kao Harley Quinn u Jokeru 2 uz Joaquina Phoenixa
Nakon što je redatelj Todd Phillips objavio naslov nastavka sad stiže još novosti

Šuška se: Lady Gaga kao Harley Quinn u "Jokeru 2" uz Joaquina Phoenixa

Foto: Depositphotos

Prije samo tjedan dana redatelj Todd Phillips na svom je službenom Instagramu potvrdio da se radi nastavak Jokera iz 2019. godine, a sad The Hollywood Reporter donosi vijest o jednoj od glavnih glumica!

Prošli smo tjedan tako saznali da Joker 2 nosi (zasad) službeni naslov Joker: Folie à Deux, termin koji se inače odnosi na deluziju ili mentalnu bolest u kojoj se psihoza prenosi s jedne osobe na drugu pa su mnogi obožavatelji pomislili kako će se u nastavku pojaviti Jokerova partnerica u ludilu Harley Quinn – i čini se da su bili u pravu.

Najnovija vijest jest kako za ulogu Harley Quinn pregovara ni manje ni više, nego Lady Gaga te da bi nastavak ujedno bio i glazbena psihološka drama! Mjuzikl bi bio samo još jedan u nizu Phillipsovih hrabrih poteza nakon što nam je Batmanovog glavnog neprijatelja predstavio kao usamljenika i antijunaka u Jokeru za koji je Joaquin Phoenix osvojio Oscara za najboljeg glumca, a Hildur Guðnadóttir za najbolju originalnu glazbu.

Phillips je već dulje vrijeme radio na scenariju sa Scottom Silverom tako da su ga nedavno pokazali studiju i prošli tjedan objavili naslov nastavka. Studio Warner Bros. prošli tjedan nije imao komentara na navedeni naslov kao što trenutno nema službenih komentara niti oko Lady Gage, ali niti oko toga hoće li Phoenix 100% reprizirati svoju ulogu Arthura Flecka iliti Jokera.

Phillips i Lady Gaga prije četiri godine zajedno su radili na također velikom hitu, glazbenoj drami Zvijezda je rođena za koji je Lady Gaga osvojila Oscara za najbolju originalnu pjesmu (Shallow).

D.Ž.

Komentari
Neregistrirani korisnik (nemate pravo komentiranja)
 
Povezane vijesti
Najnovije vijesti

Postavke privatnosti  •  Oglašavanje  •  Impressum  •  Kontakt  •  Uvjeti korištenja  •  Za Webmastere  •  Facebook  •  Twitter
© 2008 - 2024 Moj TV Portal d.o.o. | mojtv.hr - mojtv.net - tv spored - tv program Moj TV - TV Program za 200+ kanala