Moj TV - TV Program za 200+ kanala
Radio Box


Neil Patrick Harris se pridružuje specijalu serije Doctor Who
Specijal povodom 60. godišnjice popularne znanstveno-fantastične serije očekuje se sljedeće godine

Neil Patrick Harris se pridružuje specijalu serije "Doctor Who"

Ljubitelji serije Doktor Who s nestrpljenjem očekuju dolazak specijalne epizode povodom 60. godišnjice serije, koji se očekuje sljedeće godine. Nedavno je otkriveno kako će Deseti Doktor David Tennant reprizirati svoju ulogu u specijalu, kao i njegova suputnica Donna Noble, koju je glumila Catherine Tate. Danas doznajemo kako će im se pridružiti i Neil Patrick Harris.

Tennant i Tate nisu jedina poznata lica koja se vraćaju u omiljenu znanstveno-fantastičnu seriju. Uzde serije ponovno će preuzeti Russell T. Davies, s kojim je Harris nedavno radio na seriji It's a Sin. O njegovom angažmanu u specijalu nije želio puno govoriti:

Velika mi je čast što mogu otvoriti vrata našeg studija velikom Neilu Patricku Harrisu... ali koga, zašto i što on glumi? To ćete morati pričekati. Ali vam mogu obećati da je ono što sada snimamo apsolutno fantastično.

Davies preuzima poziciju showrunnera serije od Chrisa Chibnalla, koji je vodio seriju tijekom angažmana Jodie Whittaker u naslovnoj ulozi. Njihov će rad na seriji doći kraju ove jeseni, kada će se prikazati posljednji ovogodišnji specijal.

U naslovnoj ulozi nadolazećih sezona naći će se Ncuti Gatwa, a u ulozi njegove suputnice bit će Yasmin Finney, koja će glumiti Rose. O njenoj se ulozi ne zna puno, ali neki fanovi preptostavljaju kako bi Rose mogla biti kćer od Donne Noble. Pretpostavka je da je Donna ipak nekako upamtila ime Rose Tyler (Billie Piper) nakon cijele DonnaDoctor sage, što je uzrokovalo njen gubitak pamćenja. Je li to zaista istina, doznat ćemo u specijalu koji se očekuje u nekom trenu sljedeće godine, točan datum još nije poznat.

M.M.K.

Komentari
Neregistrirani korisnik (nemate pravo komentiranja)
 
Povezane vijesti
Najnovije vijesti

Postavke privatnosti  •  Oglašavanje  •  Impressum  •  Kontakt  •  Uvjeti korištenja  •  Za Webmastere  •  Facebook  •  Twitter
© 2008 - 2024 Moj TV Portal d.o.o. | mojtv.hr - mojtv.net - tv spored - tv program Moj TV - TV Program za 200+ kanala