Moj TV - TV Program za 200+ kanala
Radio Box


Nož u leđa 2 dobio naslov, stiže za blagdane
Daniel Craig ponavlja svoju ulogu detektiva u nastavku koji stiže direktno na Netflix

"Nož u leđa 2" dobio naslov, stiže za blagdane

Foto: YouTube

Jučer smo saznali puni naslov nastavka kriminalističkog trilera Nož u leđa!

Puni naslov za Nož u leđa 2 iliti Knives Out 2 jest Glass Onion: A Knives Out Mystery i na Netflixu će se naći tijekom blagdana. Vijest je objavio redatelj Rian Johnson na svom službenom Twitter profilu te naglasio kako se veseli što može nastaviti franšizu prema popularnim romanima Agathe Christie na čelu s glumcem Danielom Craigom.

Redatelj je istaknuo kako kod njezinih romana voli to što svaki put mijenja glavni žanr pa je tako pisala špijunske trilere, horore, gotičke romane, psihološke studije likova pa od Glass Onion možemo očekivati nešto drugačiju misteriju od one iz prvog filma. „Kada sam radio prvi Nož u leđa svidjela mi se baš ta mogućnost snimanja novih misterija s Danielom kao Benoitom Blancom i to tako da svaki film bude kao sasvim nova knjiga s vlastitim tonom, ambicijom i… naslovom“, dodao je.

Film Nož u leđa predstavio nam je dakle Daniela Craiga kao detektiva Benoita Blanca koji je istraživao smrt bogatog pisca Harlana Thrombeya kojeg je glumio pokojni Christopher Plummer u jednoj od svojih posljednjih uloga. U ostalim ulogama bila su sama poznata imena: Ana de Armas, Chris Evans, Jamie Lee Curtis, Don Johnson, Michael Shannon, Toni Collette, LaKeith Stanfield, Katherine Langford i Jaeden Martell. Rian Johnson za taj je film bio nominiran za Oscara za najbolju originalni scenarij, a zarada diljem svijeta bila je 311 milijuna dolara (budžet je bio 40 milijuna).

Craig će u Glass Onion: A Knives Out Mystery ponoviti svoju ulogu detektiva, ali istraživat će potpuno novi misterij oko nove postave likova. Glumačku ekipu uz njega čine Kate Hudson, Edward Norton, Dave Bautista, Janelle Monáe, Kathryn Hahn i Leslie Odom Jr.

D.Ž.

Komentari
Neregistrirani korisnik (nemate pravo komentiranja)
 
Povezane vijesti
Najnovije vijesti

Postavke privatnosti  •  Oglašavanje  •  Impressum  •  Kontakt  •  Uvjeti korištenja  •  Za Webmastere  •  Facebook  •  Twitter
© 2008 - 2024 Moj TV Portal d.o.o. | mojtv.hr - mojtv.net - tv spored - tv program Moj TV - TV Program za 200+ kanala