Moj TV - TV Program za 200+ kanala
Radio Box


Christina Ricci nahvalila Jennu Ortega kao Wednesday Addams u novoj seriji
Netflixova serija govori o tinejdžerici Wednesday, dok je Ricci glumila djevojčicu u filmovima početkom 1990-ih

Christina Ricci nahvalila Jennu Ortega kao Wednesday Addams u novoj seriji

Foto: Depositphotos

Christina Ricci zadovoljna je svojom nasljednicom!

Glumica koja je odlično odradila ulogu Wednesday Addams u filmovima Obitelj Adams i Obitelj Adams 2 početkom 1990-ih pojavit će se u novoj Netflixovoj seriji o toj obitelji u zasad nepoznatoj ulozi, ali je iskoristila priliku kako bi nahvalila novu kolegicu koja sada ima ulogu Wednesday.

Riječ je o mladoj i talentiranoj Jenni Ortega koju smo mogli gledati u Vrisku i u nekim Netflixovim komedijama (obiteljska komedija Dan za da), a u novoj seriji jednostavnog naziva Wednesday zaigrat će tinejdžericu Wednesday.

Christina Ricci i Jenna Ortega

"Ovo je jako zabavno. Volim raditi s Timom Burtonom. Raditi s Gwendolyn Christie također je bilo odlično. A Jenna je nevjerojatna. Vidjela sam neku odjeću prije dolaska na set i pretpostavila sam kako će izgledati u svom liku – odmah sam pomislila kako je to odličan moderan pogled na lik. I dalje u potpunosti srcem i dušom odgovara originalu, ali je i moderno što je super", rekla je Ricci.

O novoj Netflixovoj seriji nema puno informacija, zna se kako će radnja pratiti Wednesday kao tinejdžericu koja se mora nositi s tipičnim problemima odrastanja i usput riješiti misterij koji uključuje njezine roditelje. Ricci je pak u filmovima imala ulogu djevojčice Wednesday. U ostalim, ništa manje važnim, ulogama u seriji su Catherine Zeta-Jones, Luis Guzman i Gwendoline Christie, Al Gough i Miles Millar potpisuju scenarij i ideju serije, a režiju Tim Burton.

Seriju Wednesday možemo očekivati ove jeseni na Netflixu, točan datum još nije poznat.

D.Ž.

Komentari
Neregistrirani korisnik (nemate pravo komentiranja)
 
Povezane vijesti
Najnovije vijesti

Postavke privatnosti  •  Oglašavanje  •  Impressum  •  Kontakt  •  Uvjeti korištenja  •  Za Webmastere  •  Facebook  •  Twitter
© 2008 - 2024 Moj TV Portal d.o.o. | mojtv.hr - mojtv.net - tv spored - tv program Moj TV - TV Program za 200+ kanala