Moj TV - TV Program za 200+ kanala
Radio Box


Serija The Boys se vraća s četvrtom sezonom
Amazon Prime Video je dao zeleno svjetlo za još jednu sezonu svoje hit serije

Serija "The Boys" se vraća s četvrtom sezonom

Treća sezona Amazonove hit serije The Boys na streaming je platformu stigla prije desetak dana, a Amazon je već odlučio dati zeleno svjetlo za četvrtu sezonu serije o neobičnim superjunacima. Treća sezona krenula je s jako dobrim kritikama te se očekuje kako će posljednje četiri epizode u sezoni nastaviti s jednakim uspjehom.

Osim četvrte sezone koja je najavljena ovih dana, Amazon također u pripremi ima već najavljenu spin-off seriju koja će superljude vratiti na fakultet, a u kojoj će glumiti Patrick Schwarzenegger, Jaz Sinclair, Sean Patrick Thomas i drugi.

Showrunner Eric Kripke zaslužan je za ovu adaptaciju stripovskog serijala Gartha Ennisa i Daricka Robertsa te će nastaviti stvarati nove epizode. Nakon uspješne premijere treće sezone, predsjednik Amazon studija Vernon Sanders objavio je:

Od naših prvih razgovora s Ericom Kripkeom i kreativnim timom iza treće sezone serije The Boys znali smo da će serija biti odvažnija, što je impresivan pothvat s obzirom na nevjerojatan uspjeh za Emmyja nominirane druge sezone. Serija The Boys nastavlja pomicati granice u pričanju priča dok je istovremeno neumorno zabavna te se bavi društvenom satirom koja je i previše realna. Taj stilizirani svijet serije imao je nevjerojatan doseg na globalnoj razini i brojke gledanosti premijere nove sezone to i dokazuju. Iznimno smo ponosni na cijelu glumačku i kreativnu ekipu koja se stvorila ovu franšizu za Prime Video i veselimo se što imamo prilike donijeti još Boysa našim gledateljima.

U seriji The Boys glavne uloge imaju Karl Urban kao Billy Butcher, Jack Quaid kao Hughie Campbell, Antony Starr kao Homelander, Erin Moriarty kao Starlight, Dominique McElligott kao Queen Maeve, Jessie T. Usher kao A-Train, Laz Alonso kao MM, Chace Crawford kao The Deep, Tomer Kapon kao Frenchie, Karen Fukuhara kao Kimikol, Giancarlo Esposito kao Stan Edgar, Claudia Doumit kao Victoria Neuman, a u trećoj se sezoni ekipi pridružio i Jensen Ackles kao Soldier Boy.

M.M.K.

Komentari
Neregistrirani korisnik (nemate pravo komentiranja)
 
Povezane vijesti
Najnovije vijesti

Postavke privatnosti  •  Oglašavanje  •  Impressum  •  Kontakt  •  Uvjeti korištenja  •  Za Webmastere  •  Facebook  •  Twitter
© 2008 - 2024 Moj TV Portal d.o.o. | mojtv.hr - mojtv.net - tv spored - tv program Moj TV - TV Program za 200+ kanala