Moj TV - TV Program za 200+ kanala
Radio Box


Službeno je: Netflix radi 2. sezonu serije Squid Game
Tvorac serije Hwang Dong-Hyuk najavio gledateljima novu rundu igre, Netflix objavio mini teaser

Službeno je: Netflix radi 2. sezonu serije "Squid Game"

Foto: YouTube

Nakon odličnog uspjeha južnokorejske serije Squid Game na Netflixu i raznih rekla-kazala vijesti o drugoj i trećoj sezoni, jučer je stigla službena potvrda kako ona stvarno kreće u realizaciju.

Jedna od Netflixovih najpopularnijih serija djelo je Hwanga Dong-hyuka koji osim što je osmislio seriju je režirao i svih devet epizoda. Službenu odluku da počne raditi na novoj sezoni podijelio je u objavi na Twitteru i zahvalio obožavateljima na podršci.

„Trebalo je 12 godina da prva sezona Squid Game bude ostvarena, ali samo 12 dana da postane Netflixova najpopularnija serija. Kao scenarist, redatelj i producent zahvaljujem svim obožavateljima diljem svijeta. Hvala što gledate i volite našu seriju. Gi-hun se sad vraća. The Front Man se vraća. Druga sezona stiže. Čovjek u odijelu s ddakjijem možda se vraća. Upoznat ćete dečka Young-hee, Cheol-sua. Pridružite nam se u novoj rundi“, napisao u objavi.

Vijest o novoj sezoni malo je koga iznenadila s obzirom na visoke rezultate gledanosti prve sezone. Netflix tvrdi kako je preko 100 milijuna ljudi seriju pogledalo u prvih 12 dana što je bio najbolji start u njihovoj povijesti.

Iako su svi navijali za drugu sezonu, Hwang je nije planirao, ali je u prvu sezonu uključio neke tragove ukoliko se predomisli. U više je navrata pričao o tome kako o drugoj sezoni razmišlja isključivo kao o obavezi jer svi vrše pritisak na njega da se ona napravi. Osim što će raditi na novi sezoni hit serije, Hwang za Netflix već ima u planu satiričnu seriju prema svom iskustvu dok je radio Squid Game koja se vodi pod hiperboličnim nazivom The Best Show on the Planet.

Početak produkcije druge sezone serije Squid Game još nije poznat, kao niti okviran datum premijere.

D.Ž.

Komentari
Neregistrirani korisnik (nemate pravo komentiranja)
 
Povezane vijesti
Najnovije vijesti

Postavke privatnosti  •  Oglašavanje  •  Impressum  •  Kontakt  •  Uvjeti korištenja  •  Za Webmastere  •  Facebook  •  Twitter
© 2008 - 2024 Moj TV Portal d.o.o. | mojtv.hr - mojtv.net - tv spored - tv program Moj TV - TV Program za 200+ kanala