Moj TV - TV Program za 200+ kanala
Radio Box


TV Preporuke dana – Subota 11.6.
Odlična filmska subota uz jednu TV premijeru, nekoliko starijih komedija i akcijskih filmova

TV Preporuke dana – Subota 11.6.

Foto: YouTube

U nastavku pogledajte što smo za vas izdvojili od emisija, serija i filmova u večernjem terminu u subotu, 11. lipnja.

SERIJE / EMISIJE

Jamestown, HTV 2 u 22:30 sati
Jocelynina pustolovina uzvodno stavlja na kušnju prijateljstva i dovodi živote u opasnost. Maria i Temperance u suradnji manipuliraju Yeardleyjem. Braća Sharrow zavade se sa zloglasnim indijanskim ratnikom i svojim postupcima izazovu katastrofu.

Domovina, HTV 2 u 23:15 sati
Carrie traži odgovore. Max pokuša spašavanje. G'ulom iskoristi priliku.

FILMOVI

Savršeni spoj, HTV 1 u 20:10 sati
Bračni par Phil i Claire boje se da im je veza upala u rutinu. Za vrijeme izlaska ukradu nečiju rezervaciju pa ih zamijene za par lopova koji su se mnogima zamjerili. Prežive li ludu noć, možda ponovno otkriju izgubljenu strast.

Doušnik, Nova TV u 20:15 sati
Piet Koslow, reformirani kriminalac i bivši specijalac radi za FBI kako bi se infiltrirao u krugove trgovaca drogom u New Yorku. Nakon što isporuka droge u kojoj sudjeluje krene po zlu, suočava se s najtežim zadatkom u svom životu - mora se infiltrirati u najozloglašeniji zatvor...

Neboder, RTL u 20:15 sati
Dwayne Johnson je Will Ford, ratni veteran koji se bavi procjenjivanjem sigurnosti zgrada. Na zadatku u Hong Kongu, Ford proučava neboder koji ujedno slovi za najvišu i najsigurniju građevinu na svijetu. Tijekom njegova posjeta, ostakljenu višekatnicu iznenada zahvaća požar, a on biva okrivljen za to.

Austin Powers: Špijun koji me hvatao, RTL 2 u 20:15 sati
Komedija se nastavlja na prvi dio sage o uvrnutom tajnom agentu iz prošlosti. Austin se ovoga puta vraća korijenima, a njegov boravak u šezdesetima nije ništa manje zabavan, negoli upoznavanje s devedesetima...

Potraga za srećom, Doma TV u 22 sata
Chris Gardner (Will Smith) obiteljski je čovjek koji se bori kako bi skrpao kraj s krajem. Unatoč naporima da održi obitelj na okupu, majka (Thandie Newton) njihova sina živi pod neprekidnim stresom zbog financijskih neprilika. Kako se više ne može nositi s time, ona odluči napustiti obitelj.

Johnny English, RTL u 22:05 sati
Rowan Atkinson briljira kao Johnny English, posljednji od britanskih špijuna i bosljednja britanska nada. Uz pomoć svoga pomagača Bougha, on mora istražiti tajanstveni nestanak dragulja Britanske Krune.

Salt, Nova TV u 22:20 sati
Agentica CIA-e Evelyn Salt postaje meta lovca na glave kada bude optužena da je ruski agent spavač. U bijegu je primorana iskoristiti sve svoje vještine i iskustvo kako bi zaštitila svoju obitelj i pronašla pravog izdajicu.

KOMPLETAN TV PROGRAM

D.Ž.

Komentari
Neregistrirani korisnik (nemate pravo komentiranja)
 
Povezane vijesti
Najnovije vijesti

Postavke privatnosti  •  Oglašavanje  •  Impressum  •  Kontakt  •  Uvjeti korištenja  •  Za Webmastere  •  Facebook  •  Twitter
© 2008 - 2024 Moj TV Portal d.o.o. | mojtv.hr - mojtv.net - tv spored - tv program Moj TV - TV Program za 200+ kanala