Moj TV - TV Program za 200+ kanala
Radio Box


Father - Eleanor Rigby
Impresivna fotografija, dobra režija i spot koji ćete sa zadovoljstvom pogledati od početka do kraja

Father - "Eleanor Rigby"

Album -
Izdavač Dallas Records
Autor spota Stjepan Domić
Trajanje 3’16’’
Ocjena 5/5



Za one koji ne znaju, Father je riječka metal grupa koja je objavila jedan album ("Inspirita" 2005.) i održala poveći broj koncerata širom Europe uspijevajući pri tom oboriti sa nogu dobar dio publike i pridobiti veliku naklonost zapadnoeuropskih rock kritičara. S razlogom! Štoviše, i sam frontman grupe Iron Maide, Bruce Dickenson, koji ima svoj show na BBC radiju, često ih pušta i svaki put sve više hvali. Isto je napravio i sa najnovijim singlom, njihovom obradom Beatlesa, odnosno njihovog hita 'Eleanor Rigby' kojim najavljuju izlazak drugog albuma najavljenog na jesen. Kako momci znaju što hoće i čvrstim koracima i odličnom glazbom marširaju ka cilju, tako su si dali truda i snimili impresivan spot.

Glavnu ulogu u spotu dodijeljena je Idi Prester koju pak u starijoj dobi glumi riječka umjetnica Neda Šimić Božinović, a ulogu oca McKenzija Krešo Kovačićek. Čak su i za izradu kostima angažirali svoju sugrađanku, hiperaktivnu i kontroverznu modnu dizajnericu Tajči Čekadu.

Rezultat je odličan spot kojemu se nema što zamjeriti. Priča koja prati tekst, što definitivno nije bilo za očekivati kada je riječ o obradi, impresivna fotografija, dobra režija, pametan izbor crno bijele slike i spot koji ćete sa zadovoljstvom pogledati od početka do kraja priznajući sami sebi kako su momci napravili dobru obradu odlične pjesme i pri tom odlično zapakirali u sjajan spot. Tako se to radi!


Dubravko Jagatić

 

Komentari
Neregistrirani korisnik (nemate pravo komentiranja)
 
Povezane vijesti
Najnovije vijesti

Postavke privatnosti  •  Oglašavanje  •  Impressum  •  Kontakt  •  Uvjeti korištenja  •  Za Webmastere  •  Facebook  •  Twitter
© 2008 - 2024 Moj TV Portal d.o.o. | mojtv.hr - mojtv.net - tv spored - tv program Moj TV - TV Program za 200+ kanala