Moj TV - TV Program za 200+ kanala
Radio Box


Uskoro stiže četvrta sezona serije What We Do in the Shadows
Predstavljen je trailer za nadolazeću sezonu humoristične serije o vampirima

Uskoro stiže četvrta sezona serije "What We Do in the Shadows"

FX će uskoro na male ekrane donijeti četvrtu sezonu svoje hit serije What We Do in the Shadows, a danas imamo prilike vidjeti i prve kadrove nadolazeće sezone. Kratki video otkriva nam rave party na kojem se naši junaci nalaze, zajedno s malenim Colinom (Mark Proksch).

Teaser, koji nam otkriva ono što će najvjerojatnije biti dio jedne epizode nadolazeće sezone, otkriva nam omiljenu ekipu vampira u noćnom klubu. Nandor (Kayvan Novak) je i dalje u potrazi za ljubavlju te se nada kako će mu se posrećiti upravo u noćnom klubu.

Nadja (Natasia Demetriou) i Laszlo (Matt Berry) uživaju na svoj način, naglašavajući seksualnu narav ovakvih zabava. Guillermo se također ludo zabavlja te ga vidimo kako se njiše na ogromnoj disko kugli, i dalje tražeći potvrdu svog gospodara Nandora. Laszlo se istovremeno nalazi u ulozi dadilje jer sa sobom ima malenog Colina koji je još uvijek beba.

Kristen Schaal također imamo prilike vidjeti u teaseru. Ona se kao Guide nalazila u gostujućoj ulozi u prvoj sezoni, ali je u trećoj već postala stalni član glumačke ekipe, a očito će biti i dio redovne ekipe nove sezone.

Priče s kojima je završila treća sezona vjerojatno će dobiti svoj rasplet u nadolazećoj sezoni. Colin se "ponovno rodio" i sada je malo dijete, kao što nam i teaser otkriva. Vjerojatno ćemo doznati na koji su se način Guillermo i Nadja vratili sa svog putovanja u Englesku i kako je Nandoru prošlo njegovo putovanje.

Serija What We Do in the Shadows će se sa četvrtom sezonom na male ekrane vratiti 12. srpnja, a danas je otkriveno i kako je dobila zeleno svjetlo za petu i šestu sezonu.

M.M.K.

Komentari
Neregistrirani korisnik (nemate pravo komentiranja)
 
Povezane vijesti
Najnovije vijesti

Postavke privatnosti  •  Oglašavanje  •  Impressum  •  Kontakt  •  Uvjeti korištenja  •  Za Webmastere  •  Facebook  •  Twitter
© 2008 - 2024 Moj TV Portal d.o.o. | mojtv.hr - mojtv.net - tv spored - tv program Moj TV - TV Program za 200+ kanala