Moj TV - TV Program za 200+ kanala
Radio Box


Korejska verzija Kuće od papira dobila i službeni trailer
Serija "Money Heist: Korea - Joint Economic Area" na Netflix stiže krajem ovog mjeseca

Korejska verzija "Kuće od papira" dobila i službeni trailer

Korejska adaptacija Netflixove nevjerojatno popularne španjolske serije Kuća od papira, naziva Money Heist: Korea - Join Economic Area, napokon je predstavljena službenim trailerom koji nam otkriva djeliće vrlo ambiciozne pljačke koja nas očekuje u ovoj verziji priče.

Originalnu seriju osmislio je Álex Pina, a prikazivala se kroz pet sezona. Radnja je pratila dvije odvojene kompleksne pljačke, jednu Španjolske kraljevske riznice, drugu Banke Španjolske. Serija je osvojila Emmy za najbolju dramsku seriju. Pina je uključen i na ovoj verziji serije kao izvršni producent.

Iza plana cijele operacije najveće pljačke u Koreji stoji genijalni Profesor (Yoo Ji-tae). Tijekom ponovnog ujedinjenja zemlje, Profesor prilazi Tokyo (Jeon Jong-Se), koja se bori s grubom stvarnošću kapitalizma, i pokušava ju nagovoriti da mu se pridruži u krađi vrtoglavih 4 trilijuna wona (22.4 milijarde kuna) iz Korejske ujedinjene riznice. Kako bi izvršio svoj plan, Profesor okuplja ekipu vrhunskih lopova, koji skrivaju svoje identitete iza tradicionalnih korejskih Hahoe maski.

Vođa ekipe je Berlin (Park Hae-soo), koji pojačava napetost tijekom pljačke kada počne odvajati taoce prema nacionalnosti, ovisno jesu li iz Južne ili Sjeverne Koreje. S druge se strane nalaze Kim Yunjin kao Seon Woojin, istražiteljica koja vodi grupu koja se bavi pljačkom, i Kim Sung-oh kao Cha Moo-hyuk, bivši sjevernokorejski specijalni agent.

Uz njih u seriji također glume Lee Won-jong kao Moscow, Kim Ji-hoon kao Denver, Jang Yoon-ju kao Nairobi, Lee Hyun-woo kao Rio, Kim Ji-hun kao Helsinki, Lee Kyu-ho kao Oslo, Lee Joo-bin kao Yun Misun i Park Myung-hoon kao Cho Youngmin.

Prvi dio serije Money Heist: Korea - Joint Economic Area na Netflix stiže 24. lipnja.

M.M.K.

Komentari
Neregistrirani korisnik (nemate pravo komentiranja)
 
Povezane vijesti
Najnovije vijesti

Postavke privatnosti  •  Oglašavanje  •  Impressum  •  Kontakt  •  Uvjeti korištenja  •  Za Webmastere  •  Facebook  •  Twitter
© 2008 - 2024 Moj TV Portal d.o.o. | mojtv.hr - mojtv.net - tv spored - tv program Moj TV - TV Program za 200+ kanala