Moj TV - TV Program za 200+ kanala
Radio Box


Nova turska serija Osman I. stiže na male ekrane
Prvu epizodu uzbudljive turske serije pogledajte već ovog ponedjeljka, 6. lipnja

Nova turska serija "Osman I." stiže na male ekrane

Uzbudljiva turska povijesna drama Osman I. vodi nas kroz život Osmana Ghazija, koji je osnovao Osmansko Carstvo 1229., ogromnu državu koja je u 16. i 17. stoljeću bila jedna od najjačih na svijetu, a prostirala se na području današnje Turske, jugozapadne Azije, sjeverne Afrike te jugoistočne Europe.

Kroz borbe s vanjskim neprijateljima, ali i sukobe u vlastitim redovima, serija prikazuje Osmanove ratove protiv Bizanta i mongolskog Ilkanata te kako je vladar uspio osigurati neovisnost od Rumskog Sultanata i uspostavio suverenu državu koja će se suprotstaviti Bizantskom i Mongolskom Carstvu i biti na čast Turcima.

U svojoj misiji Osman nailazi na mnoge prepreke, sukobljava se s brojnim neprijateljima i izdajicama, ali prevladava sve zamke uz pomoć svojih odanih suputnika, obitelji i prijatelja te konačno ispunjava svoje grandiozne planove.

Popularnu seriju u tri sezone osmislio je i producirao Mehmet Bozdağ, dok je Burak Özçivit ponio glavnu rolu kao Osman-beg, treći i najmlađi sin Ertuğrula Ghazija i Halime. U drugim ulogama našli su se Özge Törer kao Bala Hatun, kći Şeyha Edebalija i Ulduz, Yiğit Uçan kao Boran Alp, jedan od glavnih Osman-begovih alpa i njegov najbolji prijatelj, Burak Çelik kao Göktug Alp, Balgayeva desna ruka i posvojeni sin, te Konurov Alpov davno izgubljeni mlađi brat, Yıldız Çağrı Atiksoy kao Malhun Hatun, kći Ömer Beya i drugi.

Uzbudljiva povijesna turska drama na RTL Passion stiže u ponedjeljak 6. lipnja od 20:55h.

Komentari
Neregistrirani korisnik (nemate pravo komentiranja)
 
Povezane vijesti
Najnovije vijesti

Postavke privatnosti  •  Oglašavanje  •  Impressum  •  Kontakt  •  Uvjeti korištenja  •  Za Webmastere  •  Facebook  •  Twitter
© 2008 - 2024 Moj TV Portal d.o.o. | mojtv.hr - mojtv.net - tv spored - tv program Moj TV - TV Program za 200+ kanala